reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Juss dokladnie jesli jest 5 tydz i ktorys dzien to juz mowi sie ze leci 6 tydz ;) ja ost @ mialam 3.07 ale owu w okolicach 22.07 to wedlug BBF mam dzis 5 tydz i 2 d . Ale to i tak tylko taki szacowany wiek ciazy ;) jeszcze kilka razy moze ulec zmianie ;)

Grubsonku odezwij sie !!!!

jussastar dobrze Ci wychodzi na suwaczku, Ja termin ostatniej @ miałam 10.07 i na suwaczki dzisiaj mi wychodzi 4 tygodnie i 6 dni. Jestem tak jakby 2 dni do tyłu za Tobą :) Do lekarza wybieram się w poniedziałek popołudniu, mam wolne, bo muszę z synem jechać do lekarza ściągnąć szynę, więc jeżeli się nic nie zmieni, to w poniedziałek. Już się boję.

Majdaczek-trzymam kciuki żeby u lekarza wszystko dobrze było!
Dobra ja znikam będę czytać ale napisze pewnie dopiero wieczorem. Idę zrobić sobie mocną kawę i sprzątać:/ czasem myślę ze chciałabym miec male mieszkanie, mniej bym sprzątania miała:/ ale dziś przynajmniej nie będę tyle myśleć

happymum to powodzenia w sprzątaniu :) Ja dalej za Ciebie trzymam kciuki, a 4 cykle to dużo, Ja własnie zaszłam w ciążę w 4 cyklu starań :)

Jussastar, kochana ja chodzę na nfz, też nie widzę sensu żeby płacić... Jedyny minus mojego gin, to że jest ordynatorem szpitala w Radzyniu, to ok 2 godz. drogi ode mnie... Ostatnio miałam rodzić w Świdniku, ale że długo się zbierali z rozwiązanie u mnie, a ciąża była zagrożona, w 41 tc jechałam do niego do szpitala;p I zapewne teraz też będę rodzić w Radzyniu:D Ale i tak za nic w świecie nie wymieniłabym mojego gin na innego;) A Ty jeśli też masz sprawdzonego to trzymaj się go:D
Grubsonku, co z Tobą????

buterrflay Ja na razie pójdę prywatnie do ginekologa, dopóki pracuję, bo tak późno żaden ginekolog w moich okolicach na NFZ nie przyjmuje. Jak pójdę na L4 to się zastanowię, bo wtedy będę mogła się umówić rano, jak tylko będzie mi pasować, a teraz musiałabym się za każdym razem prosić o urlop, a z tym u mnie gorzej.

grubson daj znać co i jak.

Happymum, tak mi przykro, że tylko 1 krecha :( Byłam pewna, że będą dwie! Może tak, jak dziewczyny piszą, jest jeszcze szansa :) Oby @ się nie pojawiła.

Dominika, a masz u siebie Diagnostykę? Ja tam zawsze robię badania, prolaktyna po obciążeniu kosztuje 55 zł. Wcześniej tam dzwoniłam, żeby się upewnić czy mają tą tabletkę, którą połyka się po pierwszym pobraniu czy sama muszę ją kupić, ale mieli.

Grubson, mam nadzieję, że wszystko u Ciebie dobrze.

reklama
Do góry