reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Moniusia-oby udało wam się zrealizować wszystkie plany bez problemów;) Powodzenia!
Majdaczky-trzymaj się jakoś:)
Właśnie pije kawę i zaraz idę się szykować i lecę do sklepu, mam nadzieję że dwie kreski będą

Witam sie w piekny sloneczny dzionek

Moniusia
kochana kciuki plany.No i za to zeby po powrocie do staranek szybko udalo sie zobaczyc dwie kreseczki. My tez planujemy sie budowac na razie jestesmy na etepie kupna dzialki, ale projekt juz wybrany wiec potem bedzie z gorki;-)

Happymum
kciuki za test

Happy wpadaj tu do nas jak najszybciej z dobrymi wiesciami :D

Asch u mnie brzydka pogoda :( i tak ma byc do konca tygodnia buuu :(

Grubsonku czekamy na info !!!

Beata u mnie dopiero niby od przyszlego tygodnia ma byc brzydko...zobaczymy czy sie sprawdzi na razie piekne sloneczko :tak:Wczoraj od znajomej dostalam ksiazke.Opis bardzo ciekawy...szukalam z ciekawosci po polsku ale nie ma jej:-(

Grubsonku czekamy na wiesci...

Witam, u nas jest słonko wróciliśmy juz z placu zabaw, jest taki skwar ze rano chodzimy.U nas miała być pogoda deszczowa od paru dni i nic, a przydałoby się.
Dzwoniłam dziś do przychodni, żeby mi podali cenę tej prolaktyny po obciążeniu, panie nie wiedziały o co chodzi.Pozniej zzadzwonię.do lab.w szpitalu- owszem jest takie badanie, tylko panie nie bardzo wiedzą po jakim czasie robi się je (po 1 czy po 2), wiec jak prolaktyna 22 zł, to to badanie 66zl.Spytalam czy oni podadza mi ten lek na miejscu czy lekarz musi przepisac.Nie podaja, bo nie maja i nie wiedza co.Moje pytanie jest takie, jesli ktos chce sobie zbadac na wlasna reke prolaktyne z obciazeniem to nie moze wykonac tego badania tj.np. cukrzycy w ciazy albo morfologii czy innego badania..Zadzwonie jeszcze do innego lab.

Grubson,3 majcie się dzielnie!

Lisica, weszłam dziś na wagę i co? Schudłam tylko 2kg, nie wiem co się dzieje:/

HappyMum, testujesz? Testuj, bo czekamy;)

reklama
Aschlee dzięki, poszukam, myślę że będzie przekład na angielski :)

Dominika 2 kg to dobry start, w ile? Wiesz że najzdrowiej schodzić ok. 1 kg tygodniowo.

Aschlee wykasowalas autorkę, nie zdążyłam zapisać :-p wyślij mi na priv

Ostatnia edycja:
Do góry