reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

grubson no nareszcie! Bo my się tu już o Was zamartwiałyśmy. Też w drugiej ciąży musiałam leżeć i to jeszcze plackiem w szpitalu, wiem, że trudno się do tego dostosować, ale pomyśl o swojej fasolce. Najważniejsze, że w szpitalu jesteście bezpieczne. Pisz do nas na bieżąco, co i jak, bo się martwimy. Buziaki i tulimy Cię mocno i Twoją fasolkę ) Będzie dobrze, trzymaj się.
A gdzie podział się Twój suwaczek?

happymum i co u Ciebie?

beata a Ty jak się czujesz?

Ostatnia edycja:
reklama
Grubson-super ze wami dobrze, szpitali nikt nie lubi ale tam maaz opiekę.
Majdaczek-jak pisałam test z wczoraj i z dziś negatywny. @ nie ma i nadal mam sporo mlecznego kręgowego sluzu, objawów nie mam ani na @ ani na ciążę

Happymum - jak nie ma @ jest nadzieja.

Grubson - dobrze, ze beta wysoka. Kurcze kiepsko jak będziesz musiała leżeć całą ciążę, ale czego się nie robi dla fasoki, nie?

Majdaczek - mi dopiero lekarz kazał przyjść 26.08 czyli jak się 8 tydzień zacznie. I wtedy dopiero założy kartę. Chociaż na usg zarodek mi pokazał i dał skierowanie na badania już teraz... :-)

Dziewczyny bolą mnie dziś plecy u dołu. Czy to może być od fasolki?Poszukałam w necie i są dziewczyny które miały takie pierwsze objawy i podobno to wynik działania progesteronu...co myślicie?

Jussastar-ból pleców w odcinku lędźwiowo krzyzowym jest częsty w ciąży, niektóre kobiety mają go od początku inne później mi zaczął się w połowie ciąży.
Nie pozostaje mi nic innego jak czekać czy @ przyjdzie

happymum Ja dalej za Ciebie trzymam kciuki.

A Ja jeszcze jakieś 3,5 godzinki w pracy i dopiero pójdę w środę, ale jestem szczęśliwa, a dzieci jeszcze bardziej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

happymum rozumiem Cię doskonale. Też niedawno tak miałam. A teraz wcale nie jest inaczej, latam w pracy co chwilkę do WC, bo mam dużo śluzu i wydaje mi się, że jakieś plamienie się zaczyna :-(

Grubsonku jak dobrze ze sie odezwalas :) teraz jestescie pod dobra opieka takze nic sie nie martw i wypoczywaj :) trzymam za Was kciuki !!!! Bedzie dobrze kochana !!!! :****

Majdaczku ja jako tako, dziekuje ze pytasz :**** , w koncu kreska jest ciemna ;) no i dzis troche (•)(•) przy dotyku pobolewaja i podbrzusze takze czyli w koncu jakies objawy ;)
Ja do lekarza sie wybiore pierwszy raz kolo 8 tyg , bo wtedy na bank bedzie widac co i jak u mojej fasolki ;)
A Ty nie mysl o zadnych plamieniach, bo to tylko sluz !!! Wszystko bedzie oki !!! :-

Happy dalej trzymam kciukaski ;)

Grubsonku melduj na biezaco co u Was :)

Milego dnia kobietki :****

reklama
Od jakieś godziny łapią mnie skurcze w podbrzuszu. Krótkie, nagłe i dosyć bolesne:/ nigdy tak nir miałam:( zaczynam się denerwawac ze cos mi jest.....chyba wybiorę się prywatne do ginekologa

Do góry