reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Happy mi 2 kreska i to baaadzo blada wyszla dopiero 3 dni po terminie @ moze i u Ciebie sie jeszcze pojawi ;) , tak czy siak trzymam nadal kciukasy za dwie kreseczki jak nie teraz to w nastepnym cyklu :) !!!

Dzięki dziewczyny ale pewnie nic z tego, kupiłam test który wykrywa ciążę juz 4 dni po zapłodnieniu, mam jeszcze jeden wiec może jutro rano sikne jak @ nie będzie. A jak nie to może za miesiąc sie uda

Happymum a moze akurat sie udalo i @ nie przyjdzie...a w razie co to kciukaski za kolejny cykl kochana.W koncu musi sie udac:tak:

Lisica, prawie 3tyg. Zawsze wydawało mi się, że u ludzi grubych szybko lecą na początku kg, a tu takie wahania 10-5-2kg, nie wiem o co chodzi:/

HappyMum, powtórz jutro test;)

Aschlee-Dziękuję :) daliśmy sobie czas do końca roku, więc zostały jeszcze 4 cykle:) jak sie nie uda to rezygnujemy.
Dominika- powtórzę o ile @ nie dostane:)

Happymum to tym bardziej trzymam kciuki zeby sie udalo...Jeszcze sporo czasu 4 cykle to nie tak malo:tak: Glowa do gory.

Dominika pewnie przeoczylam ale robilas sobie badania tarczycy w ostatnim czasie i np krzywa cukrowa i insulinowa ? Konsultowalas swoja diete z jakims dietetykiem?

reklama
Beata – no właśnie tak według tego suwaczka mam. Ale niektóre kalkulatory pokazują mi 6 tydzień… i już sama nie wiem. Czy według tego suwaczka 5 tydzień i 1 dzień znaczy, że jest się w 6 tygodniu już? Jak to jest? Ostatnią @ miałam 8.07.
Majdaczek – a kiedy do gina idziesz?
Butterly- faktycznie pisałaś mi już kiedyś o nim. Ja chodzę do Intermedu do dr. Stebłowskiego. I chyba u niego zostanę. Nie będę chodzić prywatnie, bo nie widzę sensu. Znam wiele przypadków kiedy to dziewczyny chodziły prywatnie całą ciążę i wiadomo płaciły za wszystkie wizyty nie małą kasę nie wspominając o badaniach których jest masa a na końcu ginekolog jechał na urlop, albo nie miał akurat dyżuru i nie przyjął porodu… mój mi już dawno dal telefon i mogę dzwonić do niego jak coś się dzieje. A Wy jak uważacie, jest sens chodzenia prywatnie, czy nfz ?
Happy – oby @ nie przyszła.
Grubson – i jak u Ciebie? Daj znać, bo się martwimy.
Dziewczyny starające się – czy któraś jest chętna na testy owulacyjne, które mi zostały, wiesiołek, inofolic, a dla faceta Profertil i Selen? Chętnie się podzielę.

Do góry