reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Hej dziewczyny test zrobiłam i jedna kreska , nie ma nawet blodziocha wiec pewnie @ jutro Przyjdzie
majdaczek14
Fanka BB :)
happymum może jeszcze nie wszystko stracone. A jak nie, to głowa do góry i za kolejny cykl.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Dzięki dziewczyny ale pewnie nic z tego, kupiłam test który wykrywa ciążę juz 4 dni po zapłodnieniu, mam jeszcze jeden wiec może jutro rano sikne jak @ nie będzie. A jak nie to może za miesiąc sie uda
papryczka_
Fanka BB :)
Lisica, prawie 3tyg. Zawsze wydawało mi się, że u ludzi grubych szybko lecą na początku kg, a tu takie wahania 10-5-2kg, nie wiem o co chodzi:/
HappyMum, powtórz jutro test
HappyMum, powtórz jutro test
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Aschlee-Dziękuję
daliśmy sobie czas do końca roku, więc zostały jeszcze 4 cykle
jak sie nie uda to rezygnujemy.
Dominika- powtórzę o ile @ nie dostane
Dominika- powtórzę o ile @ nie dostane
Happymum to tym bardziej trzymam kciuki zeby sie udalo...Jeszcze sporo czasu 4 cykle to nie tak malo
Glowa do gory.
Dominika pewnie przeoczylam ale robilas sobie badania tarczycy w ostatnim czasie i np krzywa cukrowa i insulinowa ? Konsultowalas swoja diete z jakims dietetykiem?

Dominika pewnie przeoczylam ale robilas sobie badania tarczycy w ostatnim czasie i np krzywa cukrowa i insulinowa ? Konsultowalas swoja diete z jakims dietetykiem?
reklama
Beata – no właśnie tak według tego suwaczka mam. Ale niektóre kalkulatory pokazują mi 6 tydzień… i już sama nie wiem. Czy według tego suwaczka 5 tydzień i 1 dzień znaczy, że jest się w 6 tygodniu już? Jak to jest? Ostatnią @ miałam 8.07.
Majdaczek – a kiedy do gina idziesz?
Butterly- faktycznie pisałaś mi już kiedyś o nim. Ja chodzę do Intermedu do dr. Stebłowskiego. I chyba u niego zostanę. Nie będę chodzić prywatnie, bo nie widzę sensu. Znam wiele przypadków kiedy to dziewczyny chodziły prywatnie całą ciążę i wiadomo płaciły za wszystkie wizyty nie małą kasę nie wspominając o badaniach których jest masa a na końcu ginekolog jechał na urlop, albo nie miał akurat dyżuru i nie przyjął porodu… mój mi już dawno dal telefon i mogę dzwonić do niego jak coś się dzieje. A Wy jak uważacie, jest sens chodzenia prywatnie, czy nfz ?
Happy – oby @ nie przyszła.
Grubson – i jak u Ciebie? Daj znać, bo się martwimy.
Dziewczyny starające się – czy któraś jest chętna na testy owulacyjne, które mi zostały, wiesiołek, inofolic, a dla faceta Profertil i Selen? Chętnie się podzielę.
Majdaczek – a kiedy do gina idziesz?
Butterly- faktycznie pisałaś mi już kiedyś o nim. Ja chodzę do Intermedu do dr. Stebłowskiego. I chyba u niego zostanę. Nie będę chodzić prywatnie, bo nie widzę sensu. Znam wiele przypadków kiedy to dziewczyny chodziły prywatnie całą ciążę i wiadomo płaciły za wszystkie wizyty nie małą kasę nie wspominając o badaniach których jest masa a na końcu ginekolog jechał na urlop, albo nie miał akurat dyżuru i nie przyjął porodu… mój mi już dawno dal telefon i mogę dzwonić do niego jak coś się dzieje. A Wy jak uważacie, jest sens chodzenia prywatnie, czy nfz ?
Happy – oby @ nie przyszła.
Grubson – i jak u Ciebie? Daj znać, bo się martwimy.
Dziewczyny starające się – czy któraś jest chętna na testy owulacyjne, które mi zostały, wiesiołek, inofolic, a dla faceta Profertil i Selen? Chętnie się podzielę.
Podziel się: