reklama
butterfly:)
Fanka BB :)
Ale cisza...
U mnie właśnie się rozpadało... co za pogoda do d... ;/ Normalnie nic się nie chce...
Jak Wam laseczki mija popołudnie???
Grubson napisz co i jak???
U mnie właśnie się rozpadało... co za pogoda do d... ;/ Normalnie nic się nie chce...
Jak Wam laseczki mija popołudnie???
Grubson napisz co i jak???
Shawty - aktualne:-). W sumie nie jest to inofolic tylko inofem - ale jest identyczny w składzie, a wiem, że na forum bardziej popularny był inofolic dlatego tak napisałam. Napisz mi adres na priv to po weekendzie wyślę 
Butterfly - mi pracowicie, po powrocie z wyjazdu ciągle jest co robić a i mąż na urlopie i remontuje to mu pomagam...
Butterfly - mi pracowicie, po powrocie z wyjazdu ciągle jest co robić a i mąż na urlopie i remontuje to mu pomagam...
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Hej dziewczyny...test negatywny,@ pewnie niedługo przyjdzie
papryczka_
HappyMum, dopóki nie ma @, jest nadzieja
głowa do góry, jak nie w tym cyklu to w następnym.
Aschlee, tych "krzywych" nie robiłam, zmodyfikowalam sobie dietę dla diabetyków i niewiele jem, a efektów nie widać....
jakieś krosty zaczynają mi wyskakiwac na buzi:/
U nas jest pochmurno, w nocy padało.
Aschlee, tych "krzywych" nie robiłam, zmodyfikowalam sobie dietę dla diabetyków i niewiele jem, a efektów nie widać....
U nas jest pochmurno, w nocy padało.
majdaczek14
Witam dziewczyny.
happymum póki nie ma @ jest nadzieja, trzymam kciuki.
Miłego dnia życzę.
happymum póki nie ma @ jest nadzieja, trzymam kciuki.
Miłego dnia życzę.
majdaczek14
Powiedźcie mi dziewczyny, kiedy najlepiej udać się na pierwszą wizytę?Myślałam o poniedziałku, ale wtedy będzie dopiero 5 tygodni i 4 dni od @. Jak uważacie?
reklama
Hej, melduje sie ze szpitala.. Brzuch boli jak wstaje i chodze, jak leze jest ok. Ale niestety musze zostac na weekend :/ wkurza mnie to bo badania i tak dopiero w poniedzialek..no ale co zrobie.. musze lezec. Na ten moment z dzieciorem raczej ok, wczoraj mi zrobili bete i wynosi 12 960 takze bardzo wysoka, chociaz tyle dobrego..
Podziel się: