reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Lisica jeszcze nie robilam.Planuje zrobic chyba cos kolo srody...W tym cyklu czuje sie na prawde fatalnie...a dzisiejszy dzien to wogole porazka:baffled: mam nadzieje ze jak to hormony plataja mi figla to ze szybko uda sie je wynormowac i bedzie dobrze

reklama
Lisica miałam.. Ale niebardzo mam gdzie test kupić,dalej brak @ u mnie niestety to nie nowość.. Jutro pojadę do Rossmanna i kupię test.
To którą rocznicę mieliście? My 4.08 mamy 7;-) nie powiem prezent by się przydał w postaci II kreseczek;-)

Fuma przykro mi,że się nie udało,trzymam kciuki za następny cykl!

Fuma, szkoda, że się nie udało, ale nie rezygnuj próbuj dalej. Ja też, tak ja Ty staram się ponad rok, ale wierzę że się w końcu uda. Teraz co prawda mam przerwę, ale chciałabym wrócić do starań od następnego cyklu. Czy robiłaś już badania? Ja planuje jakieś większe badania od stycznia, a na razie myślę o diecie i ćwiczeniach, żeby się jakoś przygotować do kolejnego podejścia :)

Aschlee i Kasia, trzymam za Was kciuki, nie trzymajcie nas w niepewności, wszyscy tu chyba są ciekawi wyników ;)

Lisica, jak tam po urlopie? Kiedy przechodzisz z poczekalni na listę staraczek?

Pozdrawiam

Aschlee, kasia-czekam na dobre nowiny:)
Kasia- u nas 17/10 będzie 6 lat razem; )
Fuma-oby w następnym cyklu się udało:)
Dziewczyny bada sobie któraś z was szyjke macicy?

Hej dziewczyny :)
Kasiu my mieliśmy 6 ;) w takim razie kupuj test!

Oda ja cały czas się staram tylko ciężko mi określić termin @ ;) więc wsadzilam się do poczekalni. A urlop dość udany, tylko pogoda trochę niedopisała, słońce na zmianę z deszczem. Ale i tak wróciłam opalona :-p a co u Ciebie?

Czesc dziewczyny

Ja po dzisiejszej nocy i poranku podjelam decyzje w poniedzialek zadzwonie czy sa wyniki hormonow jak juz beda to jade do lekarki i na bete.A nawet jak nie bedzie to bede jej kazala wypisac skierowanie na bete

Hej
Lisica wpisz mnie na 2.09 w nocy przyszła @ po ponad tygodniu spóźnienia.
My wczoraj zwiedziliśmy Czerwony Klasztor :-) jak tam piękne, jakie widoki.
Na.którym campingu byliście i co polecasz wybrać domek nie wiem jak ten namiot wygląda ja boje się robaków.
Chcemy w przyszłym roku jechać.

Ashlee trzymam kciuki dalej.

reklama
To co sie od wczoraj wieczora dzieje jest nie do pojecia...Maz juz dzisiaj chce mnie do kliniki zawiezc i chyba jak bedzie tak dalej to sama sie na ta opcje zdecyduje...Strasznie sie boje ze cos ze mna niedobrego sie dzieje:-(

Do góry