reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Hejka,

Kasiu przykro mi, a myslalam ze bedziesz pierwsza w sierpniu z dobrymi wiesciami :( , no to kciukam za nastepny cykl ;)

Asch pisz szybko co sie dzieje !!!!

Ja dzis mam dolka wiec nie bede Wam smucic :(

Milego wekkendu :**

Lisico, to tylko ja jestem rzeczywiście w poczekalni? :p

Aschlee, co się dzieje? Jak lekarka nie będzie chciała dać skierowania na betę, to nie wychodż z gabinetu ;), 3mam kciuki za wysoka betę &&&&&&.

Beata, pisz ile wlezie, od tego tu przecież jesteśmy ;) może wspólnymi siłami uda się wygonić " Twojego dołka" .

Kasia, przykro mi.

Aschlee co się dzieje?

Kasiu my byliśmy w regionie Istria. Wynajelismy 6-osobowy domek mobilny. Tam jest wszystko, nawet klimatyzacja ;) dokładnie camping się nazywa Park Umag. Blisko morze i masa atrakcji na terenie campingu - baseny, restauracje, wypożyczalnia rowerów...

Beata nie smuć się. My tu wszystkie jedziemy na tym samym wózku. Główka do góry ;)

Grubson, jussastar wywołuję was!

Ostatnia edycja:
Po waszych postach juz i ja się nie smucę.. Cóż może chce.być dzidzia letnia hehe
Lisica pooglądać musze na laptopie jak wrócę do domku,jutro wyjeżdżamy wieczorem a we wtorek do pracy.
Mała zostaje jeszcze 10 dni z moja mama :-) ma wakacje już miesiąc w górach jest.

Ashlee co się dzieje?

Zaczne od tego ze wczoraj kupilam sobie sok pomidorowy bo straszna mialam na niego ochote.Wrocilismy do domu i Maz w sklepie kupil sobie piwo pyta sie czy chce lyka ale od samego zapachu zrobilo mi sie nie dobrze...otwarlam sobie sok pomidorowy i wypilam odrazu dwa kubki...za jakies 45 minut po raz pierwszy wystartowalam do kibelka...i jak juz sie zaczelo tak biegalam cala noc.Lacznie do rana sciskalam kibelek 9 razy...jak juz czulam ze w zoladku nie mam kompletnie nic to napilam sie wody bylo troche lepiej.Jak przyszlo do wstania rano z lozka to kompletnie nie mialam sil a jak juz wstalam to tak mi sie krecilo w glowie ze co chwile musialam siadac i najlepiej na zimnej podlodze bo zalewalo mnie takie goraco...Ja dopiero teraz wstalam z lozka i jako tako funkcjonuje...no i co mnie niepokoi to wiecie ze jestem uzalezniona od kawy a dzis na sama mysl o kawie albo jedzeniu zbiera mnie na pawia.

Siedze terza caly czas i mysle czym moglam sie tak zalatwic...ale nikomu z domownikow poza mna nic nie jest:baffled: nie wiem sama co myslec

Ostatnia edycja:
Domi, Lisica dzieki :**** posmazylam sie troche na sloneczku, troszke poplakalam i troszke mi lepiej ;)

Asch czekam z niecierpliwoscia na Twoj tescik, nic nie chce Ci wmawiac, ale takie masz objawy ze ..... MUSI byc cos na rzeczy :) , bardzoooo moooocno trzymam kciukasy !!!!

Kasiu to teraz chyba ciezko wrocic do codziennosci ;) ale najwazniejsze ze akumulatorki naladowane ;)

Milego popoludnia :)

Testu teraz juz nigdzie nie kupie.Jutro tym bardziej bo wszystko pozamykane:-( wiecie jakby to byla Fasolka to to przetrzymam gorzej jak to nie wiadomo co...jakies rozregulowanie hormonalne...

Do tego te bole (.)(.) we wczesniejszych cyklach balam sie ze cos jest nie tak bo mnie nie bolaly a teraz bola tak ze ani spac na boku ani na brzuchu

reklama
Do góry