reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Lisica niby wiem...tylko ja zawsze sie nakrecam ze pewno cos nie tak jest:-( moga ale nie musza, ze to jakies zatrucie itp...mam nadzieje ze w poniedzialek bedzie juz troche lepiej i na pewno kupie test.Szczerze ten cykl spisalam na straty bo tak raz bylo raz nie bylo staran...od zabiegu tak nie bardzo potrafie wykryc kiedy plodne a kiedy nie...dlatego te moje obawy

Ostatnia edycja:
reklama
Aschlee25, życzę Ci, aby to były objawy ciąży!!! :) Ja miałam bardzo podobnie, ale tylko raz kilka dni temu cały ranek zwracałam i kręciło mi się w głowie, ale u mnie to na pewno nie objawy - za wcześnie.

Ja robię test jutro.. nie dam rady wytrzymać, mam ich kilka, dlatego robię, choć to jeszcze baaardzo wcześnie, jak ma wyjść to wyjdzie.. ;)

Aschlee, z tego co piszesz to wygląda, ze fasolka jest na rzeczy;)
Słyszałam, że kobiety ubóstwajace kawe nie mają w ciąży na nie patrzenia.
Kochana, życzę Ci bezpiecznej i nudnej ciąży ze szczęśliwym rozwiązaniem; )

HappyMum, czy ja wiem czy wstręt do alkoholu jest objawem ciąży, ja nie spożywam alkoholu pod żadna postacią i mnie wzdryga na samą myśl, a w ciąży nie jestem:p
Chociaż hormony i ciąża, rządzą się swoimi prawami;) mnie w ciąży odrzucala wiekszosc zapachow i 1 trymestr spedzilam w objeciach muszli klozetowej...ale to nie stanelo na przeszkodzie w zdobyciu 33kg...:p

Dominika-ja słyszałam ze dużo kibiet odrzuca od np. Piwa a wcześniej lubily:)
Mnie odrzuciło od papierosów i nawet nie mogłam stac obok kogoś kto niedawno palił, teraz nie pale już długo :D poza tym oprócz braku miesiączki zero objawow ax do 4 miesiąca, później tylko zgaga. Ogółem ciążę wspominam super za to poród tragedia:D ja przytyłam 18kg :D
Właśnie zjadłam 4 mufinki i tabliczkę czekolady :)

Happymum ja niestety w niedziele mam wszystkie sklepy pozamykane :-( nawet centra handlowe...wiec musze zyc w nieswiadomosci do poniedzialku

HappyMum, u mnie było trochę stresów, ale wspominam ciążę idealnie:)

Aschlee, wg mnie powinnaś mieć 1-2 testy w domu zawsze na stanie, bo to przecież nie pierwszy raz kiedy się tak dzieje.
Apteki żadnej dyzurujacej w Twoim miescie nie ma?
czekam na dobre wieści!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry