reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Aschlee, glowa do góry! :)

Lisico, proszę wpisać mnie w "poczekalnie staraczkowa", od października zaczniemy:)
Jak po urlopie?

Sesi, ktoś mądry kiedyś powiedział mi, że samymi negatywnymi myślami sprowadzamy na siebie pewne sytuacje/wydarzenia.Mysl pozytywnie, musi się udać.

reklama
Kasiu z Vacans Soleil. Mam zaufanie do tego biura. Słowacja, konkretne miejsce?

Aschlee o jakoś leci. I powiem Ci szczerze że też myślę o przerwie... Może nie jest mi dane by mieć drugie dziecko. Ale... Zobaczymy co życie przyniesie ;)

Dominika możesz powiedzieć dlaczego od października? Nie jestem na bieżąco :-p

Wieczorem załatwię wszystkie wpisy. Proszę o PRIV!

Lisico, postanowiłam, że porządnie wezmę się za siebie, czyli wzmożona aktywność fizyczna i dieta, gdyż bardzo dużo waze, a kg rosną mi dosłownie z " powietrza", mam rowniez nadzieje ze zdrowym trybem zycia obnize swoje TSH.We wrześniu mam wizytę u endo, porobię zalecane badania do tego czasu i również te "które robie dla samej siebie".i pójdę z tym kompletem badań i mam nadzieje, ze dowiem się co mi dolega (na skierowaniu mam hirsutyzm, ale najprawdopodobniej rowniez mam niedoczynność tarczycy).

Po tym co przed chwila odwalilam to jestem pewna ze w moich hormonach cos sie poprzewracalo...mam nadzieje ze to w razie czego szybko bedzie sie dalo wyregulowac i wroce do normalnosci:baffled:

Lisica kochana mam nadzieje ze w koncu nam sie uda.Glupie mysli mnie nachodza zeby na wlasna reke luteine zaczac brac bo tak se moge czekac nie wiadomo na co...i ile...

Lisico witaj po przerwie, zapewne wypoczeta i zrelaksowana ;)

Kasiu niestety bedzie bo brzuch i krzyz boli, no i zolty sluzik jest czyli standard przed @ , oby tylko przyszla w terminie zeby zaczac kolejny cykl ;)

Aschlee co ma byc to bedzie, nie smutaj sie, ja i tak nadal trzymam &&&& :*
A co takiego sie stalo ??

Happymum dzieki :) , ale to juz raczej za kolejny cykl ;)

Dominika dlaczego? Przeciez nawet jak bede w ciazy to ona nie zaszkodzi...kolejna wizyte mam dopiero na 3.09 wiec albo w razie co bede musiala szukac innego lekarza albo nie wiem...normalnie mam juz dosc tego czekania nie wiadomo na co...na okres chyba na razie sie nie zapowiada bo latam sprawdzac bo czuje mokro ale to takie ilosci sluzu.Po tym zabiegu juz kompletnie wszystko sie pochrzanilo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Beata-w takim razie za kolejny cykl ;)
Mnie dziś boli podbrzusze tak ze chodzić nie mogę :/ pewnie owulacja:/ a jaszcze maly mi w kość daje :D

Aschlee czyli planujesz tak jak ja ;) pewnie wezmę od poniedziałku. Mnie po # też się wszystko rozregulowało :-/

Dominika zatem trzymam kciuki żeby się wszystko poukładało. Też wypadałoby mi schudnąć ale co stracę to przybywa. Tylko u mnie się lubi woda zatrzymywać w organizmie i puchnę.
Happymum zazdroszczę odczuwania owulacji :-p ja nigdy tego nie czułam.

reklama
Lisica a co mowi Ci lekarz? u mnie lekarka gada ze wszystko w porzadku a @ dalej jak nie ma tak nie ma...zobaczymy co wyjdzie w tych hormonach za tydzien zadzwonie i zapytam

Do góry