reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Lisica-ja kiedyś czułam tylko delikatne klucie po orawej albo kewej stronie w doke brzucha, po ciąży zalizylam imolant i po roku zajęłam no i id tego czasu mam straszne bóle mniej więcej w połowie cykku wiec przypuszczam ze to owulacja

reklama
Aschlee właśnie że nic konkretnego. Nie byłam u niego po ostatniej wizycie, zadzwoniłam że prolaktyna ok i kazał wziąć luteinę. I tyle.

Lisica to ja nie wiem jak ogolnie wszystko ok i hormony tez to nie wiem co z nami jest:baffled: moze organizm jeszcze do konca nie wrocil do siebie po # ......juz sama nie wiem

A mnie głowa boli i się źle czuje:/
Aschlee, napisałaś ze masz głupie myśli i się zastanawiasz czy wziąć luteine na własną rękę, wiec Ci odpisałam żebyś nie brała. Ile teraz srednio trwa Twój cykl?Kojarzę, że co i rusz organizm płata Ci takiego figla. .:(
Lisico, w srode mialam + 11kg natomiast w czwartek wazylam 10kg mniej, dzis juz tylko -4, a dieta jest, cwiczenia również. U mnie tez najprawdopodobniej kwestia zatrzymywania wody w organizmie..Może hormony tez na to wpływają? Sama nie wiem.

Fuma przykro mi, tym bardziej że już tyle walczysz. Mogę cię jedynie mocno przytulić wirtualnie. Ten nowy lekarz - to jakiś specjalista?

Dominika :szok: 10 kg w jeden dzień, to nie jest normalne, u mnie są to wahania 1, 2 kg :-/

Aschlee nie wiem co to jest. Ile można czekać na powrót do normy? Przecież to już prawie pół roku :sad:

Tak, Lisico takie mam wahania gdybym sama tego nie miała, to powiedziałabym, że jest to niemożliwe albo że waga jest zła..Chciał nie chciał wzięłam się za siebie, przygotowuje siebie i swoj organizm na ciaze;) Jak się uda to synkowi będziemy tłumaczyć i rozmawiać, że będzie miał rodzenstwo i ze nadal bardzo Go kochamy, bo wiadomo starsze dziecko może czuć się zazdrosne, a moje dziecko to synuś mamusi- wszystko razem:). Myślę że sporo wody jest w tej mojej wadze.Mam nadzieje, ze w październiku (to będzie nasz 2 cykl staran) uda sie:) i będzie dzidziuś z lipca tak jak Olus:)

Aschlee, wylicza las sobie średnia z tych cykli?

Dominika tak srednia mi wyszla 33 dni a i tak teraz termin byl wyliczony jako najpozniejszy z mozliwych...i co...i zas dupa cos sie poprzestawialo i @ nie ma

reklama
Do góry