reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Tak myślę, że taki wyjazd bodajże na parę dni na prawdę dobrze robi :)
Bo o dłuższym urlopie mogę zapomnieć. Wstępnie jeszcze chcieliśmy wyskoczyć we wrześniu gdzieś na wakacje do Hiszpanii czy Bułgarii, ale też się nie zapowiada. Zmiana auta też szarpnęła po kieszeni... ;]

reklama
Cześć dziewczynki:)
Trzymam kciuki za dzisiejsze testujace:))) &&&
Ja byłam wczoraj u gin.potwierdził wczesna ciaze:) USG niestety nie miałam, bo mój lekarz nie jest zwolennikiem częstego usg i dopiero bede miała w 12 tyg. Dziś pierwszy raz miałam bliskie spotkanie z WC...
Miłego dnia laseczki:***

witam wszystkie :-)

dzień zapowiada sie znowu upalnie.. wczoraj poszłam się zrelaksować na sportowo czyli to co kocham-bieganie, i od razu humor lepszy, mąż kupił mi folik :-D jutro lekarz a potem goł goł :-D

Kasia
hej, wiesz jak w ogole rozważałam drugie to z większa różnicą - nawet 6/7 lat... ale jak dobrze pójdzie to będzie prawie 4. myślę, że każda różnica wieku ma plusy i minusy dlatego nigdy nie ma tego lepszego momentu ..

Fumma hej :-) ja jestem z tych co kochają 35 stopni i więcej, jednak wiadomo, że ze wzgl. na dziecko nie będę smazyć się w jakichkolwiek tropikach, zwłaszcza, że mały źle znosi upały

Moniusia idę jutro, do obcego lekarza, do faceta - 1 raz w życiu, poproszę o badania z krwi bo na dole miałam wszystko w kwietniu/maju robione więc może nie będzie takiej potrzeby ... :p

Sunajka hej, powodzenia i kciuki :-)

Butterfly GRATULACJE!! :-)))

nasz urlop od 4.08 w tym roku będziemy w Polsce, bo w 1 półroczu już zwiedziliśmy troszke świata :-)

Dziękuje kochane:*
Shawty, 2 kreseczki pojawiły się w drugim cyklu starań, podeszlam do tego w miarę na luzie i może dlatego się udało, nie bralam żadnych wspomagaczy, tylko sam kwas foliowy. Jestem po jednym poronieniu wiec troszke stres jest, ale myślę pozytywnie, bo skoro druga moja ciąża przebiegła pomyślnie, to czemu teraz miałoby być inaczej?;)
Majdaczek ja cały czas trzymam za Ciebie i pozostałe dziewczyny kciuki, musicie uwierzyć ze się uda, jeśli nie ten, to kolejny cykl będzie Wasz:)))
Doliores, witaj!!! Ja tez biegalam, no ale teraz muszę przystopować:)
Moniusia, dzięki:) niby fajnie, ale uwierz mi ciężko jest przebywać w kuchni i gotować obiad:p córka zażyczyła sobie zupę, na sam zapach mięsa wyladowalam w WC:p a wczoraj jeszcze mowilam lekarzowi ze póki co nudności nie mam:p a dzis...:p
Dziewczyny uzaleznilam się od Was:) :*

Potwierdzam, forum jest cholernie uzależniające :D
No to tym bardziej takie informacje są dla nas motywacją i zarażają optymistycznym nastawieniem ;)

Witam się z Wami w ten piękny, słoneczny dzień :)

Butterfly, gratulacje :D oby mdłości za bardzo Cię nie męczyły.
Witam nowe dziewczyny! :)
Trzymam kciuki za wszystkie testujące :)
Ja się już zaczynam przyzwyczajać do myśli, że raczej szybko nie będę w ciąży. Z mężem się praktycznie nie widujemy z powodu pracy, więc bardzo ciężko będzie się wstrzelić w owulację :/ Strasznie to jest frustrujące.

reklama
butterfly będzie dobrze ;-)) ja mam nadzieje, że będę mogła biegać w trakcie.. :-)

niemartwsie witaj, czy na pewno jest tak źle? może jakiś planowany weekend i oderwanie głowy od myślenia?

Do góry