reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Doliores, powiem Ci tak, ja przed staraniami uważałam ze to takie proste. Wystarczy zrezygnować z antykoncepcji i już dziecko pojawia się :) A jednak tak nie jest :)
Ale, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :D

Dzięki dziewczyny za wsparcie, może uda się wstrzelić. Jak nie w tym cyklu, to może w następnym, albo jeszcze następnym ;P

Shawty, trzymam kciuki za prezent imieninowy :)
Ashlee, powodzenia na egzaminie!!!
majdaczek, oj bardzo bym chciała wyluzować i nie myśleć o dniach płodnych, ale na razie nic z tego, niestety :( o niczym innym nie mogę myśleć

Zmykam do pracy, miłego dnia!!!

shawty no u nas tak było z Pierwszym, nawet se wyliczyłam "kiedy chcę" i było :szok: nieźle, co? natomiast teraz różnie może być, wiadomo..

ja już odebrałam Małego z p-kola także czas zrobić namiot na środku pokoju i ruszyć :-D

shawty nie chciałam Ci sprawić przykrości :(

jedno jest pewne - co ma byc to będzie i tego się trzymajmy, najlepiej wyrzucic złe myślenie i żyć. wtedy niespodzianki lubią sie przytrafiać

Cześć dziewczyny!
Ręce mi się dziś trzęsły podczas testu
a poniżej wynik
DSC_0420.jpg

:-)

Forum ma dobry wpływ.
Trzymam kciuki za resztę, owocnych starań.

Załączniki

• DSC_0420.jpg
    DSC_0420.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Do góry