reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Witaj Doliores, ja ostatnio zrobiłam tylko morfologię tak o dla siebie. Powodzenia;-)
Oj mi też ciężko dzisiaj, jeszcze ta @ i pełno roboty w pracy, niedawno wróciłam.
Przyszły mi dziś testy co zamawiałam ostatnio, bobo-test tym razem, eh, ale to dopiero za 3 tyg :-(
Miłego wieczorku ;-)

Lisica Kochana tak plamienia na razie ustaly i dalej jest sluz plodny...nie wiem o co chodzi...byle Do wizyty

Hej dziewczyny,
piszecie jak szalone :)
Nie miałam czasu zajrzeć wcześniej i tyle do nadrobienia.
Moja @ jak na razie się nie pokazała termin miałam na poniedziałek.
Więc jutro teścik.
Podbrzusze mnie boli myślałam że na @, ale jak na razie nie ma, to płakać nie będę.
Urlopującym miłego moczenia czterech liter i oby maślanka nie była potrzebna na ciałko.;-)

sunajka897, daj znać jak zatestujesz ;-)

Ja w pracy, dziś wcześnie, bo nie miałam auta i musiałam się zabrać do biura z mężem, eh tak to się jeździ na po 9 :-p

Wczoraj przeczytałam w książce,którą kupiłam kilka m-cy wstecz, że na płodność b. dobry jest cynk, więc jedzmy :) ale najważniejsze co w tej książce pisało i co sobie wzięłam do serca to to, że przede wszystkim należy się zrelaksować, (choć zdają sobie sprawę autorzy, że myśl o ciąży bardzo ekscytuje) i przy przytulaniu nie myśleć o tym, że stara się o dziecko, tylko dobrze się przy tym bawić , takie tam :-p

Miłego dnia ;-)

Ostatnia edycja:
Dzien doberek.Ja juz dawno na nogach.Z tego stresu spac nie moge...

Sunajka czekamy na dobre wiesci :tak:

reklama
Do góry