reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Doliores, jest mała szansa, że może w ten weekend wypadną mi dni płodne, ale trudno powiedzieć. Dziś jest mój 11 dc, wczoraj test owulacyjny był negatywny. Na nic się nie nastawiam, bo jest też możliwość, że mąż będzie musiał pracować też w weekend :/

reklama
A może wszystko pójdzie po Twojej myśli i trafisz z dniami płodnymi ? ;)
Mnie się zaczynają teoretycznie coś w okolicach moich imienin, to mogłaby być miła niespodzianka :)

niemartwisie spokojnie dziewczyno, bo takie myślenie nie pomoże Ci zajść w ciążę. A może akurat jak będziecie się mało widywać z mężem i nie będziecie skupiać się na tych Twoich dniach płodnych, to szybciej zaskoczy. Ja nie liczę dni, nie wiem nawet, który mam dziś dzień cyklu, myślę teraz o urlopie i wyjeździe. I wydaje mi się, że jest lepiej, przynajmniej w mojej psychice :-)

a ja sobie ściągnelam na telefon aplikacje co mi wylicza dni płodne hahaha
śmieje sie z tego, bo zawsze miałam mega nieregularne cykle, ale odkąd uprawiam sport są dziwnie w miare tak samo! nie wiem na ile mam w to wierzyć ;-) i czy tylko nie będę się nastawiać, że w te dni cos jest możliwe .. :p

shawty dokładnie ;-) śmieje sie narazie z tego.
my dopiero zaczynamy starania, także może moje podejście jest inne aczkolwiek nie chciałabym sie rozczarować a niestety moje myśli krążą w okół tego.. tak więc pełna gama emocji :p

reklama
Do góry