reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
witajcie w ten upalny dzień.. ja też poprostu padam:tak:

Piję piwko z sokiem i mam nareszcie chwilę dla siebie, bo codziennie zabierałam pracę do domu:-(ale juz dzisiaj oddałam materiały także luuz;-) już mogę spokojnie odliczać 2 dni do urlopu:tak:

Skończyłam antybiotyk także dzisiaj pewnie serduszkujemy a co.. może się załapię na ten cykl.. różnie to u mnie bywa;-)

Dolories witaj!!!! u nas też miało być 1 dziecko.. ale z czasem coraz bardziej nam brakuje 2.. :tak: córka też pragnie rodzeństwa.
Może i spora będzie różnica ale oby się udało.

No w koncu mozna usiasc w domu...przynajmniej do jutra jutro zas ciezki dzien...Bol glowy mnie wykonczy:baffled:

KasiaJ to juz prawie godziny mozna odliczac do wypoczynku, super ;)

Aschlee &&&& za egzamin :) , a bol glowy to moze z nadmiaru nauki ;)

Ja delikatnie opalona, ale tak codziennie po troszku bede zeby sie nie spalic, bo jakby za duzo bylo to na "raczka" mi wyjdzie :p

Milego wieczorka i upojnej nocki ;)

Beata chyba wszystko sie na to sklada...malo snu,duzo nauki,mega stres...po prostu musze sie przyzwyczaic i bedzie dobrze

Milego wieczorku Kobietki

Kasiu podziel się piwkiem :-p też mam ochotę.
Ty masz 2 dni do urlopu, a ja jeszcze 4 dni pracy... Za tydzień już będę się smażyć na plaży... ;)

Beata na prawdę zazdroszczę tego opalania. Ja to niestety jestem blada (chociaż na szczęście należę do tych ze średnią karnacją) ale wiem że szybko nadrobię na urlopie :-p

Aschlee jak u ciebie sytuacja? Plamienia ustały?

reklama
Helou

Witam nowa staraczke i gratuluje zafasolkowanym.

Szykuje nas juz do wakacyjnego wyjazdu.W piatek wybywamy sie wczasowac.
Ja nie jestem z gatunku lubiacych upaly i dla mnie ta temperatura za porywajaca nie jest.Ale jeszcze jutro i bede sie mogla plazowac i moczyc cztery literki w jeziorku.

Do góry