reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

A u mnie fajnie i bez klimy, dosyć chłodno w środku ;-)

shawty19, nie wkręcaj sobie, bo to najgorsze, musisz wyluzować, objawy czy @ czy ciąży mogą nas zmylić..

Jak sobie uświadomiłam dzisiaj, że równe 3 tyg. do testowania to się załamałam :-(

reklama
hej,

witam się na tym forum, może nie do końca nowa, ale pod nowym nickiem.

temat jedynaka był dla nas tematem bezdyskusyjnym. miało być jedno i tyle. Syn skończył 3 lata a mi od jakiegoś czasu włączył się tak silny instynkt, że nie ogarniam .. :szok: śmieje się, bo to ja byłam na nie, to ja mam dalej traume porodu i ogolnie lubie wygodnickie życie, no ale.........:sorry: czegoś braku.. coś za mało.. lata lecą, a skoro siedzę na wychowawczym, to jak nie teraz to kiedy.. jak wrocę do pracy to napewno świadomie się nie zdecyduje, więć skoro chęci są..to może...

tak więc będziemy ryzykować. cieszę sie i boję równoczesnie, jestem okropną panikarą i już od paru dni czytam w necie te wszystkie debilizmy praktycznie ściągając na siebie czarne scenariusze :/

zobaczymy czy się uda... :-D

mam nadzieję, że sobie tu miło popiszemy w oczekiwaniu na mały CUD:-D

majdaczek dzięki
sama w to nie wierzę, żeby wyszło za 1 razem, bo rok temu miałam cienkie hormony no ale zobaczy się

Lisico az 20 minut leniuchowalam bo chmury naszly :(

Shawty moze wstrzymaj sie jeszcze z
tym infolikiem skoro nie masz @ :\

Majdaczku ze slonka musze kozystac puki sie da ;)

Moniusia szybko zleci zobaczysz ;)

Witaj Doliores i powodzenia w starankach :)

reklama
beata hej :-)

powiedzcie jeszcze - czy robiłyście jakieś badania przed? toxo, cytomegalia, rozyczka? jakaś morfologia?

Do góry