reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Witam Was dziewczyny z samego rana :) Melduje się już z pracy :)
Powiem Wam, że ten cykl mam wyjątkowo dziwny, chyba że sobie sama to wkręcam. Nigdy wcześniej nie bolał mnie brzuch przed @. Działało to raczej jako autosugestia - po wizycie w łazience, gdy widziałam że się owa złośliwa istota pojawiała automatycznie bolał mnie brzuch, a teraz? boli wcześniej...:/

reklama
Witam się i Ja z pracy, niestety :)

shawty u mnie działanie inofolicu czułam jak zaczęły się dni płodne i owulacja. Bolały mnie strasznie jajniki, bardziej niż zwykle, miałam dużo więcej śluzu płodnego, nawet mąż to zauważył.

KasiaJ widzę, że jeżeli chodzi o podróż z królikiem to nie jestem odosobniona :) My zabieramy dwa króliczki miniaturki, własnie zakupiłam im kuferek podróżny. Zobaczymy jak będzie, ale bez nich nie wyobrażamy sobie wakacji.

Miłego dnia życzę :)

Majdaczek14, dziękuje za odpowiedź. Będę obserwowała siebie i to kiedy te objawy wystąpią u mnie. Zaczęłam brać w końcu tak jak pisałyście, czyli 2 saszetki na dobę.

Nie wiem już sama co myśleć o tym cyklu, czy ja sobie nie wkręcam tego wszystkiego..:( brzuchol dołem boli jak cholera...a nigdy tak nie miałam przed @ :( ale nie chce się nakręcić za bardzo :(

Lisica., to masz tak jak ja. Co więcej, zawsze wychodząc po pracy na dwór doznaje szoku termicznego, bo w pomieszczeniu chłodno, a na dworze gorąc :(

Beata ale Ci dobrze, ja grzeje się w pracy, choć chętnie bym się pogrzała na zewnątrz :)

shawty chyba za bardzo wpatrujesz się w swój organizm. Czasem własnie tak bywa jak ciągle się w nim czegoś doszukujemy. Też tak miałam na początku. Mam nadzieję, że u Ciebie te wszystkie objawy będą oznaczały ciążę :)

reklama
Do góry