reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
moniusia, trzymam kciuki za następny cykl. Jestem w szoku, bo byłam pewna, że tamten test z dwiema kreseczkami się nie mylił :(

shawty, nie trać nadziei i nie spisuj tego cyklu na straty :p nie dostałaś @, więc jest ciągle szansa!

Dziewczyny, oby przeczucia znajomych faktycznie się sprawdziły :D

Ale ja Wam zazdroszczę tych urlopów i wyjazdów. My z mężem jesteśmy 4 lata po ślubie i nie mieliśmy przez ten czas żadnych wakacji. Najpierw zaczynaliśmy prace, później kupowaliśmy mieszkanie, remonty, sraty taty...w tym roku też nici z urlopu. Marzy mi się wyjazd gdziekolwiek.
Nie wiem też, co wyjdzie z naszych starań, bo z mężem ciągle się mijamy. Zwykle jak ja wracam z pracy, to on do niej wychodzi, lub odwrotnie. Wraca do domu często grubo po północy. Dziś mu kazałam wyjść wcześnie, bo cholera, samo się to dziecko nie zrobi przecież :/
No, ponarzekałam i już mi lepiej trochę ;P

Shawty ja już też mam Inofolic ;) zobaczymy czy to takie skuteczne. Ale ty przecież jeszcze nie wiesz że się nie udało :-p może nie będzie ci potrzebny ;)

Niemartwsie główka do góry. Na wszystko przyjdzie czas :)

Jak sie okaze zbyteczny to chetnie odstapie. Mam dziwne przeczucia, ze nic z tego :>
A co do inofolicu, to w sumie dziewczyny ktore go stosowaly, powiedzcie po jakim czasie odczuwalyscie skutki ??:>

majdaczku czyli będziemy się starać na urlopie:tak: hehe my też króliczka miniaturkę zabieramy:-D

Co do wieku ja mam 32 lata i myślę, że na 2 dziecko mamy spokojnie sporo czasu, ale nie chcemy dużej różnicy...bo już teraz będzie to 6 lat.

martaha czas szybko płynie... trzymam kciuki:tak::tak:

moniusia, trzymam kciuki za następny cykl. Jestem w szoku, bo byłam pewna, że tamten test z dwiema kreseczkami się nie mylił :(

No właśnie, odkleiłam kawałek tego testu z nerwów i ta kreska jakby się przemieściła spod tego papierka ;/ hehe można się pomylić ;) Dziękuję za kciuki ;) Wiem, że jeśli zaciążę to od razu pojawi się kreska, czuję to ;-)

Lisica, nic nie szkodzi spokojnie ;-)

Byłam dziś u dzidzi, jak sobie wyobraziłam, że mogłabym mieć takie cudo to ....... coś wspaniałego ...

reklama
Majdaczek, no co Ty z tym podeszłym wiekiem? Nie przesadzaj ;). Ja mam niewiele mniej, też jestem po trzydziestce. I mam nadzieję, że jednak się uda. Nawet jeśli teraz jest trudniej, to nie znaczy, że w ogóle się nie da. Trzeba może tylko trochę więcej cierpliwości.

Do góry