reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Jussastar a moze idz jeszcze raz do gina na monitoring zeby zobaczyc czy pecherzyk pękł bo tak to nie bedziesz miala pewnosci ze owu byla. Albo jak podejrzewasz ze owu byla w niedzielę to 7-8 dni po zrob sobie progesteron. Trzymam kciuki.

reklama
Witam Wszystkie Panie.

Jusastar, u mnie na razie cisza, wczoraj zrobiłam test i był negatywny. Poczekam, jak @ nie przyjdzie to w weekend zrobię test.Nie wiem jak dla Was dziewczynki, ale dla mnie 1-3dni spóźnienia @ nic nie oznacza, czasami tak się dzieje.Mysle, że do mnie zawita @, gdyż ostatni raz przytulalismy się 20 czerwca, a od 8 dni jak maz sie usmiecha do mnie,to ja ledwie na oczy patrze i zaraz usypiam:| chyba ciśnienie jest niskie.

Witam:)

U mnie pogoda taka sobie, jakoś nie może zrobić się to lato.

Dominika to trzymam kciuki, żeby albo nie przylazła i pojawiły się 2 kreseczki, albo jak już ma przyjść, to niech już przyjdzie, żebyś mogła spokojnie zacząć nowy cykl.

butterfly gdzie się podziewasz?

Pomimo, że to środa, to życzę miłego dnia :-D

Kasia niestety to nie bezsennosc ale mialam ochote zostac w lozku :)

Jussastar Hmm u mnie nic sie nie dzieje wiec kolejna @ teoretycznie powinna byc kolo 30 ( pod warunkiem ze to co teraz bylo to byla @ )

Witam Was :)
Aschlee, Dominika trzymam nadal za Was kciuki !
Asia gratuluję serduszka! (dla mnie taka wizyta serduszkowa jest cudem i wierzę że jak ona jest ok to już tak zostanie !)
Jussastar Ty lada dzień testujesz :) Zyczę 2 krech :)
Lisica za Ciebie też trzymam kciuki oby wszystko się unormowało!
troszkę mnie nie było bo pojechaliśmy do moich rodziców i weekend się przedłużył :)
Mała już wyzdrowiała i poszła do żłobka więc czas się wziąć do pracy... Na szczęście u niej obeszło się bez antybiotyku - wystarczyły inhalacje. Na wizycie kontrolnej nagle pani dr stwierdziła że już wyszła z zapalenia oskrzeli... (dziwne bo na 1 wizycie mówiła o zapaleniu kratani...)
Ale ważne że już jest zdrowa :)
Za to ja dostałam zapalenia ucha i właśnie kończę antybiotyk. teraz trochę obawiam się co ze staraniami skoro brałam w tym cyklu antybiotyk... Ale czytałam coś tam na necie i raczej piszą że przed owu nie ma toz naczenia bo ewentualnie może po prostu się nie zagnieździć jakby coś było nie tak... no zobaczymy...

Ostatnia edycja:
martaha Ja też na początku tego cyklu brałam antybiotyk na gardło, co prawda tylko przez 3 dni. Też wtedy obszukałam internet i tak jak Ty doczytałam, że jak przed owu to nie powinno mieć to wpływu. Nawet na trafiłam na taki wątek, że dziewczyna wypowiadała się, że ona i jej kuzynka zaszły w ciążę dopiero po antybiotyku. Nie wiem ile w tym prawdy, ale miejmy nadzieję, że tak jest :)
Fajnie, że Twoja córeczka już wyzdrowiała. A na kiedy masz termin spodziewanej @?

majdaczek ja dziś biorę ostatnią tabletkę. Termin mam na 25 lipiec. A owu myślę że za około tydzień więc już powoli stajemy w bloki startowe ;) i zobaczymy - ja nic nie mierzę i nie badam więc trudno powiedzieć kiedy dokładnie. Idę na żywioł jak zawsze... z zajściem nigdy nie miałam problemu więc na razie zdaję się na los.

Majdaczek Co prawda pytanie nie było do mnie ale pozwól że odpowiem bo w ostatnim cyklu ja też zatestowałam i wdziałam cień cienia i to było 4 dni przed @, a później o czasie przylazła - ja osobiście nie polecam :) Ale faktycznie u
Asi sie potwierdziło :)
Aaaa zapomniała się pochwalić, że moja Emi ma założone kolczyki. Ciągle marudziła że chce tak jak ja i inne dziewczynki w otoczeniu więc w końcu się zgodziłam. Nawet nie myślałam że będzie aż taka dzielna. Odbyło się to niemal z uśmiechem na ustach. A ostrzegałam ją że to zaboli... Ale i tak chciała być śliczna ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
martaha właśnie też się nad tym zastanawiam. Też tak miałam w poprzednim cyklu, 4 dni przed @ zrobiłam test i wyszedł bladzioch, 2 dni przed była 1 krecha, a dzień po spodziewanej przylazła @. Teraz też mnie zaczyna korcić, ale chyba pozostawię testy do dnia spodziewanej @. Jeszcze mam dużo czasu, bo @ ma być dopiero 12.07.

Do góry