reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Jussastar, hehe no nie dziwię się, przyjemność też się da przedawkować :D:D Dlatego my tym razem co 2 dzień :p Jej, oby Wam się udało!
A, no to dobrze by było :p Czyli wtedy powinnam iść w niedzielę zbadać progesteron - super :D W szpitalu jest laboratorium otwarte 24 h, w każdy dzień, nawet w święta :D:D Także bez problemu :)

reklama
Lisica - a moja 1 rocznica się zbliża dużymi krokami - 10 sierpnia. Rok temu myślałam, że o tej porze już dzidziusia będę tulić... Jakie naiwne myślenie :zawstydzona/y: Ale dalej mam nadzieje, że dziudziuś już będzie, tylko pod moim sercem :tak:

Grubson - my co dwa dni, a często codziennie. Bo to przez to, że po każdym monitoringu gin mówił, żeby się starać bo może być owu już i tak trzy razy. No więc dwa tygodnie takich intensywnych staranek :)
Dzięki, że trzymasz kciuki! Ja też mam nadzieję, że progresteron wyjdzie w normie.

reklama
Dzień dobry:) która dziś testuje? Jak tam Dominika i Ashlee? Ciagle jestescie na poczatku listy oby tak zostalo:)

Butterffly- gdzie ucieklas?

Do góry