reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Asch, czyli nie robiłaś bety?!? Kurde no, coś jest na rzeczy, oby w pozytywnym sensie!

Lisica, dzięki! Czyli jak jutro nie spadnie to może mi wyznaczy? :p
Kurde, lutka oby niczego nie wywołała tylko podtrzymała :):)

A u mnie możesz zmienić termin @ na 11.07, bardzo 'inteligentnie' brałam moje plamienie za początek cyklu, a tu się okazało, że to się wlicza w stary cykl, mało tego, może świadczyć o problemach z progesteronem, czyli kolejna oznaka, że coś u mnie może być nie w porządku w tej kwestii...

reklama
Grubson zaraz cię przepiszę. Ja też miałam plamienia śródcyklowe :-/ Ehhh, cały czas pod górkę :-p

Grubson - wyznacza na podstawie temperatur, śluzu, testu owulacyjnego, lub badania szyjki macicy. Jeśli nie zaobserwował skoku temperatury to nie wyznaczył owu. Możesz to zrobić ręcznie chyba.
Ashlee -trzymam &&& za Ciebie!
Lisica - oby nie @ :)
A ja mam dziś ból jak na @, chociaż jeszcze tydzień. I tak się zastanawiam czy to może nie owulacja?:eek: Już sama nie wiem co o tym myśleć... W sobotę jeszcze był pęcherzyk ale już był bardzo duży.Mieliśmy działać w weekend. Więcej lekarz nie kazał mi na monitoring przychodzić, i powiedział, że teraz (nie)czekamy na @ :)

Jussastar na Ovufriend chyba nie można ręcznie wyznaczyć owulacji, na enpr tak :tak:
Jeśli to u ciebie owulacja to też dość późna. Trzymam kciuki żeby się ten cykl pięknie zakończył :)

Dxiewczyny mozna recznie wyznaczyc. Trzeba w tym dniu co mialo sie ovu kliknac tam na dole w "zaawansowane wykrywanie ovulacji"

No właśnie problem w tym, że nie wiem czy miałam owu, wręcz podejrzewam, że nie :p:p Zobaczymy jutro. Ale wiem jedno, ten cykl na pewno nie będzie owocny :p

Jussastar, a cholera wie.. Strasznie to wszystko u Ciebie pokićkane... Ale tak późno by ta owulacja była? Na wszelki wypadek nie wychodźcie z łóżka xD

reklama
Grubson- my po tym cyklu juz mamy dosc:p wczoraj jeszcze dzialalismy to moze wystarczy... od niedzieli test owulacyjny jest negatywny a dzis nie robilam bo sie skonczyly. Pozytywny byl od srody do soboty wlacznie wiec obstawialam ze.wlasnie w niedziele owu byla.

Gin powiedzial ze widocznie naleze do kobiet ktore owulacje maja po 20dc.

A ty jak dodasz jeszcze jedna temp bedziesz.miala zaznaczona owu:)

Do góry