reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Cześć kochane moje:) ależ się za Wami stesknilam:)
Majdaczek, jussastar dzięki za wywołanie:)
Jestem i żyje:p u nas malowania ciąg dalszy,... Ehhh... Miał być malowany tylko pokój a wyszlo więcej jak zwykle:p
Widzę, ze w czasie mojej nieobecności nikt nie zaciazyl...ehhh szkoda...ale mam nadzieje, ze to lada chwila się zmieni i zaczną pojawiać się dwie piękne kreseczki:) ja póki co czekam na @... Mam nadzieje, ze się nie pojawi.... Miłego dnia laseczki;))) :*** trzymaj kciuki za testujace;)))

reklama
Dziewczyny ja tylko na chwilke, odezwe sie jak bede mogla bo teraz ma tescia w szpitalu i latamy z Moim jak rakiety.

Trzymam kciuki za testujace.

ASIA -gratuluje wizyty.

Pa, zmykam.

butterflay raczej w dniu spodziewanej @. Przynajmniej mam takie postanowienie :)

Jeszcze pytanko do brzuchatek, jakie pierwsze objawy miałyście i jak szybko?

Majdaczku, w pierwszej ciąży zrobiłam test parę dni wcześniej i wyszły || piękne grube krechy. Wydaje mi się, że Asia testowala ok 5 dni wczesniej, jeśli źle napisałam, to popraw mnie, więc myślałam że jak zatestuje wcześniej to może i u mnie wyjdzie jeśli się udalo, ale lipton. @ brak na dzień wczorajszy, || kresek tez brak, a zamiast tego jest mokro z bialym/mlecznym śluzem.

Dominika to może jeszcze u Ciebie nic straconego. Czytałam trochę i było dużo takich przypadków, że testy dopiero wychodziły pozytywne nawet ponad tydzień po spodziewanej @. Nie chcę Cię nakręcać. Tylko zastanawia mnie ten śluz.

reklama
Majdaczku, mogę Ci powiedzieć jak było u mnie w ciąży z Olusiem.
Na piersiach miałam siatkę grubych fioletowych żył w dodatku były bardzo wrazliwe,okuczaly jajniki i ciagnelo podbrzusze,wrażliwość na zapachy a po 6tyg. Mdlosci i byłam senna.

Do góry