reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

No, jeszcze 20 min. i do domku :tak: Jakiś taki męczący ten dzień
:sorry:

Dominika i co u Ciebie? Mam nadzieję, że @ nie dała o sobie znać?

reklama
Jusastar, termin mam na dzisiaj:p

Majdaczku,@ ani widu ani slychu, ale teoretycznie jeszcze jest czas, bo 1.07 jeszcze się nie skończył...:) U nas niby słońce świeci i jest duszno a zaraz deszcz pada.Czy którejś z Was, dokucza dziś ból glowy?

Hej ja tez staram sie o dzidziusia :) teraz trzeba tylko próbowac i czekac do @ ktora powinna przyjsc 14 lipca :)
pozdrawiam wszystkie staraczki :))

Oj dziewczynki, co za dzień, dawno nie wstawałam tak wczesnie - 6.50 :D Później praktyki, a teraz zdycham, nic bardziej nie męczy niż nuda :p

W ogóle nie wiecie na jakiej zasadzie Ovufriend określa owulację? Ja chyba nie miałam w tym miesiącu... :( Śluzu prawie nie było a i skok temperatury bidny :p Miałam zrobić ten progesteron w 2 fazie, ale jak nie miałam owulacji to nie mam po co robić...

A wiesiołek na mnie nie działa :p Niby trzeba odczekać jakiś czas, ale z tego co czytam - w rzeczywistości albo działa przy pierwszym cyklu, albo wcale :p

Kochana nie pytaj mnie bo nie wiem konkretnie co odpowiedziec...test wykonany wczesniej wyszedl negatywny a mialam tylko 3 dniowe plamienie.Moja lekarka na urlopie wiec wizyta dopiero za tydzien...bo gdzie indziej terminy albo kaza robic test za tydzien i wtedy przyjsc...

Grubson po trzecim skoku temperatury.
Dzwoniłam do lekarza, mam brać przez 10 dni luteinę 2x2 na wywołanie (lub nie :-p) @. Po @ pójdę do niego, niech mi reguluje cykl, a jak nie to znajdę innego specjalistę.

reklama
Aschlee czyli u Ciebie sytuacja niejasna :(
KasiaJ82, annam03 podajcie termin @ to zaktualizuję listę.

Czy jeszcze kogoś pominęłam? Jeśli tak to wybaczcie, napiszcie mi na priv najlepiej.

Do góry