reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Witam sie z rana ;)
Lisica dzieki :)
Co do objawow i przeczuc o ciazy to ja nie mialam zadnych z wyjatkiem braku @ , przy ostatniej niestety straconej ciazy to czulam sie normalnie i dopiero tydzien po terminie @ zrobilam test i byl pozytywny.
Milego i slonecznego dnia zycze :D

Jussastar trudne do opisania odczucie, tak jakby swędziały, ciągnęły, mrowiły...

Dość już tego deszczu!!! Dajcie trochę słońca...

Witam dziewczyny :)

Lisica brawo dla synka, dzielny chłopak!

AsiaSz piękna fotka :)

beata gratulacje za pięknie zdany egzamin.

Enidka jeżeli chodzi o objawy i przeczucie w moich ostatnich dwóch ciążach, to pamiętam, że strasznie bolały mnie piersi, były bardzo wrażliwe i nabrzmiałe. Polało mnie podbrzusze, tak jak na @ tylko jeszcze chyba mocniej. W późniejszym terminie doszły mdłości. A więcej już nie pamiętam.

Hej ja jade de pracy. Co do objawow fajnie by bylo juz je poczuc :) ale poki co czekam na testowanie do nastepnej srody jesli @ sie nie pojawi...

Troche sie zaczelam stresowac, bo baaaardzo mi zalezy na tym cyklu i staralismy sie bardzo usilnie:) w niedziele jade do mamy na wies i nie wiem jak to bedzie z tymi starankami....no i ten nowy projekt w pracy od wrzesnia. Jesli teraz bym byla w ciazy nie wezme udzialu, a jesli nie to musze... i 3 lata wiec troche gorzej sie bedzie wyplatac...

No nic mysle pozytywnie ze sie uda:) milego dnia!

Hejka, ale u mnie lunal deszcz :O az siwo bylo, ja chce slonko !!!
Majdaczku dzieki ;)
Jussastar trzymam &&&&& zeby sie udalo :)
Dominika moze jeszcze sie pojawia dwie II ;)

reklama
Do góry