reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tesiak- wykorzystuj męża Kochana!

Aniołek- właśnie dobrze, że tak wcześnie ogarnęłaś wyprawkę. Z każdym tygodniem jest coraz bardziej ciężko. Ja już też się biorę do roboty powoli.

Mamy i przyszłe mamy w Lidlu od poniedziałku 10.02 będzie Tydzień maluszka gdyby któraś była zainteresowana:-)

reklama
Tesiak - no to seksujcie się ile wlezie :) już nie wiele Ci zostało trzymam kciuki :)

Vinga - no mnie już przy prasowaniu krzyże bolały więc nie chce wiedzieć co by było za kilka tygodni, aczkolwiek została mi jeszcze pościel do wyprania i wyprasowania :)

Wasila - widziałam gazetke z lidla, fajne rzeczy - ale ja już raczej wszystko mam :)

A My dzisiaj z Kurczakiem posunęłyśmy się o krok dalej z naszą znajomością :) i posiedziałyśmy u mnie przy kawce i ciasteczkach :) tak więc pierwsza część dnia mile spędzona :)

Helou

Przepraszam,ze zniknelam.Moj ma ferie i siedzi w domu.Staramy sie spedzac razem tyle czasu ile sie da.

DORCIA -kciuki za wizyte.

AMELIA-zdrowka.

ANIOLEK I WASILA-jejku jak Wam te suwaczki szybko mkna.Nie moge uwierzyc,ze te Wasze ciaze tak szybko zlatuja.

Pozstale dziewczyny pozdrawiam

Aniołek, Kurczak ale ja wam zazdroszczę, że mogłyście się poznać "na żywo" :) fajnie fajnie :-)

a mnie plecy bolą jak cholercia :/ raz jeden, raz drugi na rękach. teraz piszę z Nankiem na kolanach, bo jak ja jestem przy laptopie to i on musi być heh. Gabryś śpi więc trochę uszy odpoczną od małego krzykacza. za godzinkę mąż powinien być to sobie trochę odpocznę, bo już nie wyrabiam :(

hej ,
Wasila
- fajne te ciuszki w Lidlu , szkoda że mam wszystko po Majce ..

Dorcia - jak po wizycie?

Vinga - a to drugie becikowe to od miasta czy jak? . Gabryś już prawie miesiąc ma :-)

Tesiak - mąż pewnie zadowolony:-)

Aniołek - fajnie że z Kurczakiem udało Wam się spotkać , szkoda że jesteśmy po całej Polsce porozrzucane.

Aniołek i Kurczak- nareszcie się poznałyście.

Amelia- ja też wszystko mam po córce, ale dziś zrobiłam zakupy ubraniowe w Lidlu dla Kornelii. Rośnie jak na drożdżach.

Wygnałam męża po karton z ubrankami dla Zosi, zrobiłam trochę miejsca w szafie w pokoju Korneliii. Pierwsza partia właśnie się pierze. Aż mi się nie chce wierzyć, że moja Kornelka kiedyś była taka maleńka:-)

Dziewczyny- jak odchowamy dzieciaczki to zrobimy sobie spotkanie w jakimś SPA!!!!!!

cos mi internet muli wiec tak na szybko.
Ja tez sie do dentysty wybieram.
Muffi w srode na ktora idziesz?moze uda mi sie umowic na ta sama godzine :D
Aniolek,Kurczak-ale faaanie,ze sie spotkalyscie.Tez zaluje,że tak porozrzucane po kraju jestesmy :(

Amelia jak dostaniesz rodzinne to należy ci się i drugie becikowe - te same wymagania

kurcze, robiłam mufinki i tak je spaliłam, że murzynki z nich wyszły heh

Hej. Na usg wszystko super, Zosia zdrowa, nadal jest Zosią i nią zostanie na pewno, już mam w dokumentach wpisane, że płeć żeńska i na zdj. dowód płci:-p Maleńka na usg ziewała, była pewnie zbudzona po drzemce, a potem długo się drapała po pleckach, więc żeby policzyć jej paluszki w rączkach to musiałyśmy z doktorką poczekać aż Mała się skończy drapać hehe. Fajnie brykała w brzuszku, takie pozy, że dorosły nie byłby w stanie takiej gimnastyki robić:-p Serdusio zdrowe, po 5 paluszków w rączkach i stópkach, niczego nie można było się uczepić, mamy zdrową córeczkę:-) Aha i waży prawie 400g., dokładnie to 384:-)

Zosieńka:-)
111.JPG

DORCIA i jak po wizycie? Ale miałaś ciekawy dzionek:tak:
ANIOŁEK, KURCZAK super, że udało Wam się spotkać:-) I jak wrażenia?:-)
TESIAK to może zabawmy się w przewidywanie kiedy urodzisz:-p Ja stawiam na 11.02:-p We wtorek:-p
VINGA super, że jest w porządku z bioderkami:-) Wow, miesiąc jutro Gabryś skończy, ale to leci:szok:
AMELIA masz po córci ubranka, ale nie zaszkodzi kilka perełek dokupić:-)

Załączniki

• 111.JPG
    111.JPG
    41,4 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Fuma ja Cię pierdykam i Ty testa nie robisz....już mi tu sikać !!!

Vinga murzynki też są smaczne przecież !!! A jak z tymi nóziami....wiadomo już czy rehabilitacja będzie konieczna

Vegas ale cudeńko....śliczna Niunia...oj będzie Martynka zadowolona z siostrzyczki !!! Cieszę się że wszystko ok !!!

Aniołek Kurczak
ale fajnie...i jak się Wam gadało...jak smakowało ciasteczko ???

Amelia jak samopoczucie ???

Muffi Samosia
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za stomatologa...będzie bezboleśnie dla ciała i dla kieszeni też !!!

Wasila widziałam te ciuszki...lubię ciuchy Lidlowskie...właśnie kupiłam sobie bieliźniane koszulki...są suuuuper...choć jeszcze nie chodziłam i nie prałam...ale myślę że się ścierka nie zrobi ???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry