Dziewczynki nie mam pojęcia czemu taka u nas cisza ??? Co się poknociło ??? Gdzie się podziały uśmiechnięte i pełne poweru dziewczyny !!??
Amelia jak tam ??? Bo ja tu na szpilach siedzę ! Odezwij się !
Gabryska ja teraz miałam wirusowe zapalenie zatok - wyleczyłam je w tydzień a od dzisiaj mam gorączkę i nie wiadomo z czego ( może znowu śródmiąższowe zapalenie nerek ?)
Zrobiłam badania na CITO...wyniki wieczorkiem !
Osłabiony organizm szybciej zaciąży !!! TRZYMAM KCIUKI &&&
Carla co u Was ??? Jak Tomcio i Nela ? Jak Ty się czujesz ???
Wasila jak tam ???
Górlako Ty nasza Kurczaku ! ...co u Ciebie....dużo śniegu macie ???
Ja mam tyłozgięcie macicy...z Młodą zaszłam bez problemu....a teraz ...nie wiadomo gdzie tkwi problem !
Vinga duuży buziak dla Nataniela !!! Zuch chłopczyk !!! Już niedługo i pieluszki pójdą w kąt...a raczej dla młodszego braciszka
Aniołek jak tam kochana ???
Vegas ale ma córcia superowo....tyle prezentów na raz....urodzinki , Mikołaj i Choinka...SUPER !
Fuma czego nie robi się żeby spełnić swoje marzenia ??? A przypomnij mi czy Twój mąż badał żołnierzyki ??? Lecz zapalenie i do dzieła !!! Niech się mury trzęsą !!!
Amelia jak tam ??? Bo ja tu na szpilach siedzę ! Odezwij się !
Gabryska ja teraz miałam wirusowe zapalenie zatok - wyleczyłam je w tydzień a od dzisiaj mam gorączkę i nie wiadomo z czego ( może znowu śródmiąższowe zapalenie nerek ?)
Zrobiłam badania na CITO...wyniki wieczorkiem !
Osłabiony organizm szybciej zaciąży !!! TRZYMAM KCIUKI &&&
Carla co u Was ??? Jak Tomcio i Nela ? Jak Ty się czujesz ???
Wasila jak tam ???
Górlako Ty nasza Kurczaku ! ...co u Ciebie....dużo śniegu macie ???
Ja mam tyłozgięcie macicy...z Młodą zaszłam bez problemu....a teraz ...nie wiadomo gdzie tkwi problem !
Vinga duuży buziak dla Nataniela !!! Zuch chłopczyk !!! Już niedługo i pieluszki pójdą w kąt...a raczej dla młodszego braciszka
Aniołek jak tam kochana ???
Vegas ale ma córcia superowo....tyle prezentów na raz....urodzinki , Mikołaj i Choinka...SUPER !
Fuma czego nie robi się żeby spełnić swoje marzenia ??? A przypomnij mi czy Twój mąż badał żołnierzyki ??? Lecz zapalenie i do dzieła !!! Niech się mury trzęsą !!!