Hejka
Vegas - Gratuluję bety
ja bym już następnej nie robiła, szkoda kasy, teraz to tylko wizyta u lekarza
Carla - Pocieszę Cię Tym, że mój mąż zapowiedział, że przy porodzie nie chce być, i co ja na to mam poradzić, na siłe go tam nie zaciągne, delikates z niego i tyle.... nie wie co traci, taka chwila może się nie powtórzyć, kurcze w końcu to jego dziecko na świat przychodzi, no ale mówi się trudno.
Dorcia - Nie ma @ jest nadzieje trzymam nadal kciuki, gratuluję meblowego zakupu, my z Agaty mamy sypialnię i salon
i póki co jestem zadowolona
Gabryska -no to niezły wiek ma babcia
moja w tym roku skończyła 90 o jeszcze się trzyma staruszka
Trzymam kciuki za nieprzyjście @
Wasila - u nas w Polsce trzeba mieć zdrowie, żeby móc chorować.... śmiechu warte, że na wizytę u specjalisty trzeba czekać 0d 6 mc w wzwyż, i po kiego ch..a płacimy te składki na ubezp. zdrowotne do Zusu, jak i tak trzeba płacić za prywatną wizytę.
Fuma - oby Twoje złe samopoczucie było objawem implantacji
&&&&&&&
Vinga - Gratuluję remontowych zakupów, no i życzę przyjemnego urządzania mieszkanka
A ja dzisiaj kolejny dzień zakupowy, na allegro zamówiłam dwie pary leginsów ciążowych, w sobotę wzbogaciłam się o nowe buty, a dzisiaj jeszcze o nową torebkę no i rajstopki ciażowe też sobie sprawiłam, nawet nie chce patrzeć na saldo na koncie, bo do wypłaty jeszcze 10 dni
Mamcia zakupiła 3 pierwsze ciuszki dla dzidziusia za całe 5 zł a wyglądają jak nowe , hehe 2 różowe, jak się okaże, że będzie chłopak to się kuzynka będzie cieszyć, ale cieszę się, że pomału zaczniemy coś kupować
no i mam nadzieje, że za tydzień we wtorek dowiem się kto siedzi w brzuszku, ułatwi mi to zakupy
Pozdrawiam i miłego wieczorku.