reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ostatnia edycja:
Wasila własnie żałuję że takiej karuzeli nie kupiłam, wrr!! I zarestrowałam się w tym nfz, muszę tylko z wnioskiem podjechać do oddziału i będę mogła szpiegować co i jak :)
Vinga to zrobisz bankiet!! Nie potrzeba stołu, goście będą stać a jedzenie będą brać np. z parapetów :)

U nas remont skończy się chyba szybciej niż myśleliśmy, we wtorek prawdopodobnie będzie można zrobić odbiór :)
Fajnie, ale powiem Wam szczerze że dobrze mi się mieszka u teściów :)

hej, ja Was ciagle podgladam;)
Aniolek, Wasila ale ten czas przelecial. Szybkiego i szczesliwego rozwiazania.
Kurczak Tobie chyba jeszcze nie gratulowalam. Gratulacje :D

U mojej córy jest koleżanka, śmiechów i radości nie ma końca, przyjaciółeczki dwie;-) Miło patrzeć jak się bawią razem i szaleją:-)
Ale się dziś wyspałam. Pięknie nocka cała przespana:-p No ale nie objadłam się na noc i to pewnie dlatego:-D Za to dziś rano apetyt mam wilczy:szok: 2 kołoczyki z marmoladą zjadłam i małą bułeczkę:-p A to dopiero śniadanie było:-p

CARLA nie, nie mam jeszcze typów karuzelki, ja karuzelkę jak i wózek będę kupować w maju, więc jak już będzie tak daleko to będę rozmyślać, oglądać i wybierać:-) Ale ja przy Martynce miałam taką zwykłą dosyć, nakręcaną ręcznie z miśkami fruwającymi, ale w zupełności wystarczyła i w 100% byłam zadowolona:tak::-) Tylko potem urodziła się Chrześniaczka, więc jej daliśmy, potem szwagierka synka urodziła i do tego synka powędrowała, teraz do kolejnej szwagierki co Tomusia urodziła i już się nie nastawiam, że do nas wróci, więc trza nową kupić:-p Taką miała Martynka
k,MzUzNDg2NDQsODY4NDA0,f,DSCN5242.jpgk,MzUzNDg2NDQsODY4NDA0,f,DSCN5243.jpgk,MzUzNDg2NDQsODY4NDA0,f,DSCN5246.jpg

Załączniki

• k,MzUzNDg2NDQsODY4NDA0,f,DSCN5242.jpg
    k,MzUzNDg2NDQsODY4NDA0,f,DSCN5242.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 32
  • k,MzUzNDg2NDQsODY4NDA0,f,DSCN5243.jpg
    k,MzUzNDg2NDQsODY4NDA0,f,DSCN5243.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 27
  • k,MzUzNDg2NDQsODY4NDA0,f,DSCN5246.jpg
    k,MzUzNDg2NDQsODY4NDA0,f,DSCN5246.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 33
Ada hej, u Ciebie jak ze starankami??
Vegas no ja mam podobną, ale zadowolona nie jestem bo za krótko gra. W sumie i tak raz na jakiś czas nakręcam, bo Tomek zasypia bez tego. Czasem uruchomię żeby się chwilę zajął sobą.

Hrabia się obudził, dam mu gruszkę (ależ mu smakuje), ubiorę i idziemy za jakiś czas na dwór, a najważniejsze to do zusu. Cholera trzeci dzień nie mam kasy!!!! Oni sobie zmieniają terminy wypłat jak im się podoba, a ja kurde mam życ powietrzem chyba!

Amelia - no coś Ty :O a mówią, że to właśnie spirytus wydłuża ...... hmmmmmmm

Wasila - nie trzeba podpisu mówisz, a na ten login w ZUSie długo się czeka ?

Carla - nie bój żaby, Tomuś na pewno nadrobi - przyjdzie na niego czas.

Ada - dziękuję :)

Dziewuszki fajne te karuzelki z Tiny Love :D

Ja czekam na gości, nie pasi mi to za bardzo, myślałam, że jak się najeżdżą jak byłam w szpitalu to potem odpuszczą trochę - nici z planu :(

my prawdopodobnie juz od nastepnego cyklu jesli lekarz pozwoli. Na razie czyszcze sie po tabletkach. P zastrzyki przyjmuje na nerki.

Kurczak login dostałam "od reki", trwało to kilka minut, to samo w nfz.

Ada dzięki, ale u mnie jeszcze ponad miesiąc do terminu:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry