reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ianka -i jak się czujesz dziś ??

Ada - ty pisz a nie podglądaj :p

Kurczak
- no widzisz dawniej był tylko spirytus i było ok , u nas się sprawdził a octanisept w ogóle nie wysuszał , wręcz przeciwnie .

Wasila - o to szkoda , dobrze by mieć kogoś bliskiego w pobliżu .

Carla- mówisz że dobrze się mieszka ? pewnie dlatego że ich nie ma hehe . Ja kupiłam karuzelę z FP z miskami i taka se jest , głośno chodzi : / , ale nie będę nowej kupować , jakoś wytrzymam :)

reklama
Amelia czesciej jestem na watku jesiennym. Tu praktycznie wszystkie urodzily a ja nawet jeszcze w ciazy nie jestem.

Hejka :)

Rano takie piękne słoneczko, a już teraz jakieś chmurzyska naszły... ja dzisiaj pospalam do 9:30 nocka nawet udana, ale bolały mnie biodra i pachwiny... potem posiedziałam w wannie ogarnełam sie i tym o to sposobem śniadanie jadłam dopiero o 12 :D... ale tak mi ta zgaga po dupie daje, ze czasem sie jeść odechciewa...

Ianka - to dobrze, że już za tydzień bedziesz w PL i pojdziesz tu do Gina, niech Cie porządnie przebada, a teraz póki co odpoczywaj jak najwięcej.

Vinga - no to fajnie by było jakbyście już swięta spedzli na nowym mieszkaniu :) trzymam kciuki :) a parapetówa hmmm, poustawiasz na parapetach talerze z jedzeniem i będzie szwedzki stól :D

Carla
- widzę, że u Ciebie już remont też dobiega końca... a czemu Ci sie fajnie u teściów mieszka?? bo metraż większy??

Wasila - fajna ta karuzela Tiny Love, ja pożyczyłam od bratowej własnie taką zwykłą na korbkę, ale przy kołysce mam taką ze światełkami, melodyjkami na baterie itp. wiec pewnie będzie dłużej grać niż ta nakręcana. Ja z tiny love mam taki pałąk.. TINY LOVE Łuk LEŚNI PRZYJACIELE Pałąk Wózek 478 dostalam od znajomej... ciekawe czy spełni swoją funkcje..

Ada - no termin tuż tuż... Kurczak delikatnie mówiąc - wpieprzyła się w kolejke :-):-) .... A Ty zaglądaj do nas cześciej i powodzenia w starankach :)

Kurczak - :*

miłego dzionka dla Wszystkich ......

Aniolek nie dziekuje.
My teraz bedziemy miec 2 tygodnie przerwy a ja dodatkowo pije herbate z imbirem co sie dowiedzialam od Taty ze to na libido. Oj oj ;D

Aniołek - ja nie mam zgagi , to jedyna ciążowa dolegliwość która się do mnie nie doczepiła heh , a rennie czy jakoś tak bierzesz ??

Ada - jak to ??? nie wszystkie dziewczyny są w ciąży:) mi nawet imbir nie pomoże :-) libido = 0

Amelia - Rennie to codziennie... zwłaszcza na wieczór bo w ciagu dnia jakoś funkcjonuje, najgorzej mam w nocy no ale przecież nie bede spać na siedząco...

Amelia robimy sobie przerwe z seksem by podladowac akumulatorki ;)
poza tym ostatnia gumke przed starankami uzylismy i nie chcemy rozpoczynac nowej paczki :D
za 2 tygodnie P konczy brac zastrzyki.
Aniolek sprobuj z mlekiem lub migdalami.

Ada - mleko pije codziennie... pomaga tylko na chwilę....

Może ta przerwa teraz dobrze Wam zrobi... żołnierzyki będą mocniejsze :-)

Aniolek rumianek chyba tez pomaga.
My kiedys zrobilismy taka przerwe, nawet dluzsza.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry