- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
AniolekBB
Fanka BB :)
Wow Wasila, ale cudo.... ja też chce taki tort :-):-) jak namalowałaś tą myszke??
Dorcia 125 drzewek?? zwariowałas?
Dorcia 125 drzewek?? zwariowałas?
Wasila CUDNY !!! Masz babo talent !!! A myszka to chyba masą malowana ???
Ale bym zjadła !!! Na pewno smakuje równie rewelacyjnie jak wygląda !!!
Udanej imprezki i duży BUZIAK dla Kornelii !!!
Amelia...nie lasek a szpaler robimy !!! Taki żywopłot...co by nikt mi w okna nie zaglądał...ale muszę sobie trochę poczekać bo kupiliśmy maleńkie...takie 70 cm.
Z jednej strony wsadzimy 35 a z drugiej 90 co 60 cm...nie wiem czy nam nie braknie ???
Ale bym zjadła !!! Na pewno smakuje równie rewelacyjnie jak wygląda !!!
Udanej imprezki i duży BUZIAK dla Kornelii !!!
Amelia...nie lasek a szpaler robimy !!! Taki żywopłot...co by nikt mi w okna nie zaglądał...ale muszę sobie trochę poczekać bo kupiliśmy maleńkie...takie 70 cm.
Z jednej strony wsadzimy 35 a z drugiej 90 co 60 cm...nie wiem czy nam nie braknie ???
Muffi
uzależniona.od.herbaty
Woow Wasila śiczny tort Myszka faktycznie ma zeza, ale dzięki temu śmieszna jest hehehe ;]
Dorcia 125 tui ;|:|:| Oszalałaś ? :]
Mnie dziś niespodziewanie nawiedziła @ I umierałam pół dnia… I jeszcze do tego coś mi się popieprzyło z cyklami, bo ten trwał 24 dni ;/
Dorcia 125 tui ;|:|:| Oszalałaś ? :]
Mnie dziś niespodziewanie nawiedziła @ I umierałam pół dnia… I jeszcze do tego coś mi się popieprzyło z cyklami, bo ten trwał 24 dni ;/
Muffi to zaczęłyśmy ten cykl razem...mnie dzisiaj zalało...wczoraj plamiłam a dzisiaj potop
A miałam mieć bardzo skąpą @...bo endo było marniutkie ... hmmm
Pytam pewnie po raz setny...czy już się staracie na maksa ???
Bo Samosia już chyba staraczka pełną parą ???
Gabryska Fuma a jak u Was idą starania ???
Ja tak po cichu sobie "planuję : rozpocząć staranka ( czyli nie zabezpieczać się ) od września ... zobaczymy co mi z tego "planowania" wyjdzie ???
Jak na razie żyję poniedziałkiem...mam mieszane uczucia ...ale jak nie spróbuję to się nie dowiem czy dam radę...jeszcze nie wiem czy mnie trafi zaszczyt dołączenia do "ich" grona !!!
A z tych jeszcze gorszych rzeczy to...chyba przeziębienie mnie bierze i zapalenie spojówek...oczy pieką wieczorami...ehhhhh ...cała ja
A miałam mieć bardzo skąpą @...bo endo było marniutkie ... hmmm
Pytam pewnie po raz setny...czy już się staracie na maksa ???
Bo Samosia już chyba staraczka pełną parą ???
Gabryska Fuma a jak u Was idą starania ???
Ja tak po cichu sobie "planuję : rozpocząć staranka ( czyli nie zabezpieczać się ) od września ... zobaczymy co mi z tego "planowania" wyjdzie ???
Jak na razie żyję poniedziałkiem...mam mieszane uczucia ...ale jak nie spróbuję to się nie dowiem czy dam radę...jeszcze nie wiem czy mnie trafi zaszczyt dołączenia do "ich" grona !!!
A z tych jeszcze gorszych rzeczy to...chyba przeziębienie mnie bierze i zapalenie spojówek...oczy pieką wieczorami...ehhhhh ...cała ja
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
U nas dziś gwarno i wesoło z racji czwórki dzieci pod dachem, ale fajnie, brat z rodzinką będą do jutra Grilla też mieliśmy;-) Pogoda dziś cudna, w krótkim rękawku się chodziło bo w długim człowiek by mógł paść trupem.
DORCIA nie daj się chorobie, a kysz, niech spada Współczuję @ obfitego, niech szybko sobie idzie precz. Tuje fajna sprawa jak są już wysokie Też mamy z jednej strony ogrodu. Bo z drugiej to wysoki żywopłot. Też świetna sprawa
MUFFI współczuję @ upierdliwego. I dołączam do pytania DORCI o staranka;-):-)
WASILA śliczny torcik:-)
DORCIA nie daj się chorobie, a kysz, niech spada Współczuję @ obfitego, niech szybko sobie idzie precz. Tuje fajna sprawa jak są już wysokie Też mamy z jednej strony ogrodu. Bo z drugiej to wysoki żywopłot. Też świetna sprawa
MUFFI współczuję @ upierdliwego. I dołączam do pytania DORCI o staranka;-):-)
WASILA śliczny torcik:-)
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej Laseczki.. Ja dziś jestem wstrząśnięta bardzo przykrą wiadomością i niesprawiedliwością tego świata:--(
Mój kuzyn, taki dalszy, od małego na raka chorował /jego mama zmarła na raka kiedy on był malutki/, i było tyle lat dobrze, udało się wyciąć dziadostwo i dziś wiadomość, że jednak zmarł....:--( Miał tylko 28 lat:--( Gdzie tu sprawiedliwość.. Ten pieprzony rak.. cholerstwo!!!!!! Nie mogę się otrząsnąć po tej wiadomości:-( Jego tata stracił żonę, teraz syna.. ehhh..
Mój kuzyn, taki dalszy, od małego na raka chorował /jego mama zmarła na raka kiedy on był malutki/, i było tyle lat dobrze, udało się wyciąć dziadostwo i dziś wiadomość, że jednak zmarł....:--( Miał tylko 28 lat:--( Gdzie tu sprawiedliwość.. Ten pieprzony rak.. cholerstwo!!!!!! Nie mogę się otrząsnąć po tej wiadomości:-( Jego tata stracił żonę, teraz syna.. ehhh..
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.