reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dorcia a koleżanka chce czy nie chce ?
Super, że udało się tak wszystko załatwić z tymi wizytami, będziesz szybko wiedziała co i jak - trzymam oczywiście kciuki.

Vegas - kciuki za wizytę, na pewno wszystko będzie cacy.

Gabryśka :*

Amelia - słonko tulę mocno, co się dzieje, gadaj nam tu albo na grupie - nie jesteś sama :*

reklama
Laski błagam, miejcie litość, zaraz nam cały wątek na grupę się przeniesie...

Amelia co się dzieje?? Nie łam się!

Remont rusza w zasadzie jutro, bo facet będzie nam coś tam spawać i gwintować przy rurach od kaloryfera bo przenosimy go na inną ścianę, a ekipa zaczyna od przyszłej środy.
Teść sobie wymyślił że juz w poniedziałek mamy się do nich przenieść, ale mi się nie widzi to wcale i najwcześniej to z wtorku na srodę mogę tam spać, a najlepiej to dopiero w środę jak oni pojadą.

Ja ubranka kupuję na zapas, w tesco są promocje i kupuję ubrania dla Tomka na 1,5 roku, ostatnio za 6 zł kupiłam bluzkę z dł. rękawem, a wczoraj szorty na lato za 7 zł :)

Ja tylko tyle bo Tomek cyca ciągnie.

hej wam ;**

Amelia co się stało?
Gabryśka a czy i ja mogłabym zaprosić cie na fb? ;-)
Vegas już pewnie po wizycie jesteś :)
Dorcia super że tak szybko udało się załatwić tą wizytę

ja dziś byłam u lekarza, co prawda z Natanielem ale głównie dyskusja toczyła się o szczepienia. no i mamy indywidualny kalendarz szczepień :) trzy wkłucia każde w odległości 4 tygodni, trochę rozciągną się te nasze szczepienia ale pani doktor nie miała nic przeciwko takiemu mojemu "dziwactwu". poza tym zmieniamy dwie bezpłatne szczepionki. o dziwo pielęgniarka w punkcie szczepień przytaknęła że będzie mały szczepiony tak jak ja chcę :)
a Nataniel ma anginę :( dziś rano gorączka 39,6 i szybko do lekarza... maruda z niego, ciągle by spał tylko, tak go ta choroba wykańcza :(

Vinga super!!! Właśnie dziś myslałam co u Was w kwestii szczepień, a tu widzę że twarda sztuka jesteś i powiedziałaś co ma być! Brawo! Tylko dlaczego u mnie takie tępe dzidy i nie chciały przystać na moją propozycję? Jak widać wszystko się da, wystarczy dobra wola.
A jakie szczepionki zamieniacie?
Zdrówka dla Nata!! Dopóki on nie wyzdrowieje na dobre to lepiej Gabrysia nie szczepić.

Carla ani myślę teraz Gabrysia szczepić, sam ma katar :( a szczepionki to engerix i infanrix dtpa zamiast tych darmowych. ja się sama zdziwiłam że tak łatwo poszło :)

Vinga- ale fajnie, że udało Ci się z tymi szczepieniem:) U nas pewnie też nie ma na to szans, pamiętam jak mnie pielęgniarka zmierzyła jak powiedziałam ze nie będę dziecka szczepić na rotawirusy i pneuokoki a co dopiero takie wymyślanie. tak czy inaczej zapytam, ale na cuda nie liczę. Przyjdzie mi szczepić zgodnie z kalendarzem.Zdrówka dla synka.

Amelia- co się dzieje?

gabryska- w takim razie zapraszam raz jeszcze

Carla- lubię ubrania z tesco. I z Lidla a jutro chyba coś rzucą wiec się wybiorę.

Wasila zawsze warto zapytać :) ja się nastawiałam, że nie wyjdę z gabinetu dopóki lekarka się nie zgodzi ;)
Carla wprowadzasz Tomusiowi już jakieś warzywka/owoce?

reklama
My po usg
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
Zosik waży prawie 1kg, dokładnie to 967g
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
I termin porodu mi wyszedł na 13.06 gdzie zawsze był 20.06, tak podgoniła Zosia
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
Tak więc jestem w 27tc a nie 26
p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif
Wszystko w jak najlepszym porządku
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
Miednicowo na razie ustawiona, ale ma jeszcze czas się obrócić, jeszcze ma dość dużo miejsca
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

1 zdj buzinka
2 zdj buzinka i dwie łapki

Zobacz załącznik 614736Zobacz załącznik 614737

VINGA
zdrówka dla chłopaków i dla Ciebie, bo czytałam, że też Cię coś zbiera.
AMELIA opowiadaj lepiej co się dzieje..??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry