reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dorcia a koleżanka chce czy nie chce ?
Super, że udało się tak wszystko załatwić z tymi wizytami, będziesz szybko wiedziała co i jak - trzymam oczywiście kciuki.

Vegas - kciuki za wizytę, na pewno wszystko będzie cacy.

Gabryśka :*

Amelia - słonko tulę mocno, co się dzieje, gadaj nam tu albo na grupie - nie jesteś sama :*

reklama
Laski błagam, miejcie litość, zaraz nam cały wątek na grupę się przeniesie...

Amelia co się dzieje?? Nie łam się!

Remont rusza w zasadzie jutro, bo facet będzie nam coś tam spawać i gwintować przy rurach od kaloryfera bo przenosimy go na inną ścianę, a ekipa zaczyna od przyszłej środy.
Teść sobie wymyślił że juz w poniedziałek mamy się do nich przenieść, ale mi się nie widzi to wcale i najwcześniej to z wtorku na srodę mogę tam spać, a najlepiej to dopiero w środę jak oni pojadą.

Ja ubranka kupuję na zapas, w tesco są promocje i kupuję ubrania dla Tomka na 1,5 roku, ostatnio za 6 zł kupiłam bluzkę z dł. rękawem, a wczoraj szorty na lato za 7 zł :)

Ja tylko tyle bo Tomek cyca ciągnie.

hej wam ;**

Amelia co się stało?
Gabryśka a czy i ja mogłabym zaprosić cie na fb? ;-)
Vegas już pewnie po wizycie jesteś :)
Dorcia super że tak szybko udało się załatwić tą wizytę

ja dziś byłam u lekarza, co prawda z Natanielem ale głównie dyskusja toczyła się o szczepienia. no i mamy indywidualny kalendarz szczepień :) trzy wkłucia każde w odległości 4 tygodni, trochę rozciągną się te nasze szczepienia ale pani doktor nie miała nic przeciwko takiemu mojemu "dziwactwu". poza tym zmieniamy dwie bezpłatne szczepionki. o dziwo pielęgniarka w punkcie szczepień przytaknęła że będzie mały szczepiony tak jak ja chcę :)
a Nataniel ma anginę :( dziś rano gorączka 39,6 i szybko do lekarza... maruda z niego, ciągle by spał tylko, tak go ta choroba wykańcza :(

Vinga super!!! Właśnie dziś myslałam co u Was w kwestii szczepień, a tu widzę że twarda sztuka jesteś i powiedziałaś co ma być! Brawo! Tylko dlaczego u mnie takie tępe dzidy i nie chciały przystać na moją propozycję? Jak widać wszystko się da, wystarczy dobra wola.
A jakie szczepionki zamieniacie?
Zdrówka dla Nata!! Dopóki on nie wyzdrowieje na dobre to lepiej Gabrysia nie szczepić.

Carla ani myślę teraz Gabrysia szczepić, sam ma katar :( a szczepionki to engerix i infanrix dtpa zamiast tych darmowych. ja się sama zdziwiłam że tak łatwo poszło :)

Vinga- ale fajnie, że udało Ci się z tymi szczepieniem:) U nas pewnie też nie ma na to szans, pamiętam jak mnie pielęgniarka zmierzyła jak powiedziałam ze nie będę dziecka szczepić na rotawirusy i pneuokoki a co dopiero takie wymyślanie. tak czy inaczej zapytam, ale na cuda nie liczę. Przyjdzie mi szczepić zgodnie z kalendarzem.Zdrówka dla synka.

Amelia- co się dzieje?

gabryska- w takim razie zapraszam raz jeszcze

Carla- lubię ubrania z tesco. I z Lidla a jutro chyba coś rzucą wiec się wybiorę.

Wasila zawsze warto zapytać :) ja się nastawiałam, że nie wyjdę z gabinetu dopóki lekarka się nie zgodzi ;)
Carla wprowadzasz Tomusiowi już jakieś warzywka/owoce?

reklama
My po usg
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
Zosik waży prawie 1kg, dokładnie to 967g
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
I termin porodu mi wyszedł na 13.06 gdzie zawsze był 20.06, tak podgoniła Zosia
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
Tak więc jestem w 27tc a nie 26
p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif
Wszystko w jak najlepszym porządku
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
Miednicowo na razie ustawiona, ale ma jeszcze czas się obrócić, jeszcze ma dość dużo miejsca
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

1 zdj buzinka
2 zdj buzinka i dwie łapki

Zobacz załącznik 614736Zobacz załącznik 614737

VINGA
zdrówka dla chłopaków i dla Ciebie, bo czytałam, że też Cię coś zbiera.
AMELIA opowiadaj lepiej co się dzieje..??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry