reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dorcia- zachowanie koleżanki bardzo odpowiedzialne! Nie ma co! W ogóle znasz tyle szczegółów na temat tej sytuacji:-) jakby to była najlepsza psiapsióła. Nie zdziwię się jeśli wie o tym "pol wsi"

Vinga- mój ma identyczne zdanie na temat szczepień.

Carla- blender cudowna rzecz. Dostałam w prezencie kiedyś, sama bym sobie nie kupiła a do zupek niemowlęcych przydał się jak najbardziej. Ja na poczatku kupowałam słoiczki, ale szybko przeszłam na gotowane jedzenie. Nelce dawałam od 5 miesiąca nowość ze względu na powrót do pracy i a teraz może przetrzymam do 6stego na cycu.

Kochane moje!!! Ja się na razie żegnam. Wrócę niedługo obiecuję.Coś mnie wkurza a żeby nie robić niepotrzebnego zamieszkania muszę doprowadzić moje hormony do porządku.

KOCHAM WAS :*

reklama
Carla uważam że każda babeczka ma prawo decydować, ale to co się tu dzieje jak to napisałaś umawianie się na aborcję jak do salonu kosmetycznego to przegięcie,niech pomyślą trochę
Wasila ale to zabrzmiało groźnie :( mam nadzieję że żadna z nas nie zrobiła Ci przykrości. podpiszę się pod słowa Dorci, do mnie też pisz jak to ja coś przeskrobałam :(

Ostatnia edycja:
Wasila jeśli to ja...to wal prosto z mostu !!! PLIS !!! Nie lubię niedomówień a wiem że mogę wkurzyć nie raz...gadam ( piszę ) co mi ślina na język przyniesie !!!
Jeśli nie chcesz mi powiedzieć tego wprost...skrobnij na pw

Co do "koleżanki" to na bank wie o tym pół wsi - jak nie cała wieś.... trafiłaś !!! To nie moja koleżanka...nigdy nie pałałam do niej miłością ...uważam ją za latawicę... chwilke pożyję jej życiem i dam spokój bo mnie wku....jak cholera !!!

Ianka wiem że we Francji aborcja tez jest tak dostępna jak u nas znieczulenie stomatologiczne....ciężko mówić o czymś takim a co dopiero to robić !!!
Potępiam takie puste baby które usuwają ciążę bo...za bardzo przytyją lub chłopak nie chce !!!

Ostatnia edycja:
Carla - ale super to do kwietnia pewnie będziesz mieć nową łazienkę :)

Vinga - to super z tymi szczepieniami :) i zdrówka dla Nata , moja miała anginę ropną i przez 3 dni gorączka prawie 40 c .

Vegas - 1 kg :-) mój ważył ostatnio 250 g :) , dobrze że u Zosi wszystko w porządku :) Śliczny brzuś , ale urósł sporo co ??

Dorcia - zdrówka dla Córci , ale super , sama bym poszła choć teraz trasa kanapa - wc czasem jest wyzwaniem :) . trochę się uśmiałam z tej koleżanki choć jej pewnie do śmiechu nie jest , a na pewno się umówiła do gina ? bo po tym jak pomyliła test owu z ciążowym mam wątpliwości :) , kurcze też mi pit leży i nie chce mi się robić ale chyba wolałabym księgowej zapłacić :)

Ianka - ja często kupuje na zapas , głównie na wyprzedażach :)

Wasila - no jeśli to ja to też poproszę o wiadomość , ja sama ze sobą ostatnio wytrzymać nie mogę także zdaje sobie sprawę z tego że mogę kogoś wkurzać .

Taaaaak Amelia .... to ja Ci powiem !!! Nie będę kryć ....że Cię lubię :-p:-D:-p
Ja nie będę spała teraz ... będę myśleć czym mogłam urazić Wasilę !!! NAPRAWDĘ !!!
Wiem że jestem "ciężki typ" często piszę bez namysłu !!! Ale myślę że mnie znacie i że nigdy rozmyślnie nie uraziłabym żadnej z Was !!! Jeśli zrobię tak nieświadomie to poproszę o meeega kopa...się obudze i zmienię !!! Obiecuję !!!
Najlepiej żebyśmy mieszkały wszystkie w Krk...codziennie by lało bo zapewne "zloty" byłyby w każdy weekend !!!

Dobrej nocki

Dziewczyny wszystko jest w porządku. Niczym mnie nie uraziłyście. Po prostu muszę się na chwilę usunąć.....We wtorek mam wizytę, gdyby coś było nie tak to się odezwę:) Miłego dnia:*

Wasila Ty chcesz kopa w doopę nie !!!???? Wiem, wiem, wiem ciężarnych się nie bije :-D:szok:
Kochana jeśli masz taką potrzebę - odetchnąć - to my to rozumiemy.....ale wracaj kurna do Nas szybko bo nie wyobrażam sobie tego forum bez Ciebie !!! NIE MA OPCJI !!! My bez Ciebie jak żołnierz bez karabinu !!! Ależ porównanie dałam !
Co do wtorku to na pewno będzie wszystko w porządku !!! Idziesz sama czy ze wsparciem ???

Ja dzisiaj jadę do gina ( pamiętacie prawda :-p) Kciuki się przydadzą ... odezwę się wieczorkiem !!!
Miłego dzionka babolki....wiosna idzie ....wiosna !!!

Hejka dziewuszki, ale naskrobałyscie..... czytałam wszytsko pobieżnie w nocy przez telefon, bo troche nie spałam,
napiszę Wam jedynie, że wczoraj o 23 dostałam sms-a od naszego Kurczaczka.... jest w szpitalu, odeszły jej wody.... i może już nawet tuli Karolka, i wylądowała w innym szpitalu niż w tym co miała rodzić... podobno miejsc nie było - tak jej położna przez telefon powiedziała, no ale mam nadzieje, że mimo to jest w dobrych rękach i ma się dobrze i jej synuś też.... wybaczcie, że nie odniose sie do Waszych postów, ale scieła mnie ta wiadomość z nóg.... Qwa bo ja też nie znam dnia ani godziny....

Miłego dnia....

Jezusie Kurczaku jesteśmy z Tobą....aaaaaaaaaaaaa....mam ciarki po całym ciele !!! Boże jak mi ciśnienie skoczyło !!!
Trzymaj się tam kochana !!! Dawaj znać co i jak !!!
Całą sobą jestem z Tobą ....my wszystkie !!!
Jestem pewna że jesteście w dobrych rękach !!!

Aniołek dzięki za info !!! Kochana może głupio napiszę ale ja jak "leciałam" na porodówke to mi lekarz powiedział motto ciężarnej
"myjcie się dziewczyny bo nie znacie ani dnia...ani godziny "
I niestety to jest racja !!!
Dasz znać jak tylko coś się dowiesz !!??

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry