reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurczak - no to widzę, że razem cierpiałyśmy na dolegliwości żołądkowe, ja o 21;30 piłam herbatke z kopru i dzisiejszy dzień też od takowej zaczęłam....

A nocka - lepiej nie mówić... znowu kryzys od 0:00 do ok 3-4 nad ranem.... ja nie wiem co to się porobiło..... ale dzisiaj siedzę w domu na dupie wiec mam w planach popołudniową drzemkę...

Vegas - Ale mi narobiłaś smaka na tego kebeba - po tym wczorajszym słodkim obżarstwie siadłby mi taki niesamowicie :)

Wasila, Vegas - Ciekawe jak u mnie będzie z seksem po porodzie, na razie mamy celibat z wiadomych względów (szyjka) ale na chwilę obecną libido na minusie no i jakoś nie wyobrażam sobie seksu z Julką w brzusiu - mam nadzieje, że po porodzie wszystko wróci do normy :)

Ianka - Jak do tej pory nic Cię nie boli, nie masz plamień, i czujesz dzidzię to możesz być raczej spokojna, że wszystko ok.

Carla - ja bym pewnie znając siebie kupiła dwie pary tańszych butków :) zwłąszcza, że dziecku szybko rośnie stopa, a po drugie nie będzie szkoda jak poobdziera na placu zabaw....:-) 2 pączki i wyrzuty sumienia?? nie przesadzaj.... u mnie w firmie dziewczyny szły na rekord :) jedna o 13 miała już 6 za sobą :) a też na co dzień dba o figure, tylko wychodzi z założenia, że taki dzień raz w roku :-):-)

Wasila - nieźle tych pączków narobiliście :) ja zostawiłam sobie jednego rodzynka na dzisiaj... ale po wczorajszych wieczornych przebojach sama nie wiem czy się na niego skusze ...

Miłego dnia babeczki.

Ostatnia edycja:
reklama
ANIOŁEK no to Cię wymęczyło - byle szybko minęło bo skoro dziś też piłaś herbatkę z kopru to nadal coś jest na rzeczy?
KURCZAK już lepiej?
AMELIA książkę poczytaj:-p

No ja zaraz zabieram się za ogarnianie w domku. Martynia bajki ogląda. Nocka kiepskawa, Mała 4,5x w nocy do nas wędrowała a ja za każdym razem odprowadzałam ją do jej wyrka bo przecież nie będzie z nami spała:-p W życiu bym się nie wyspała jak i ona i J. rozwalają się w łóżku niesamowicie;-) No ale jakoś dochodzę do siebie:-p

Kolejny tc zaczynam:-) Jaka ta dzidzia z sygnaturki już duża, jejciu, jejciu, słodkości:-)

Vegas - dziś już ok, a herbatka profilaktycznie :) mi też by sie przydało mieszkanie ogarnąć, ale mocy brak.

Dziewczyny niech któraś z Was sprobuje wejść na mój profil i czy wy też widzicie dodane komentarze wraz ze zdjeciami dodanymi do grupy?? bo jeśli tak to zajebiście tajna jest nasza grupa skoro każdy zalogowany użytkownik może to zobaczyć.....

Powysyłałam do wszystkich dziewczyn zaproszenia do przyjaciól i pozmieniałam w opcjach prywatności że mój profil jest widoczny tylko dla osób z listy przyjaciół, bo sie troche zdenerwowałam jak zobaczyłam, że te wszytskie zdjęcia są widoczne i nwet to, że komentuje wasze zdjęcia....

Ostatnia edycja:
Aniołek - no widać !!!!!! , na profilach innych dziewczyn też :szok: hhmm dziwne , może to tylko my widzimy ? i Twoi przyjaciele ??

amelia a sprawdź teraz, tylko nie przyjmuj mojego zapr. do przyjaciół na razie usuń mnie z przyjaciół i sprawdz czy teraz bedziesz iwdzieć.... to najwyżej sie wszytskie pozapraszamy i pozmieniamy sobie opcje prywatnosci.

ANIOŁEK no ja widzę Twoje foty.. i to prawie nagie:-p w profilu. Więc kurcze nieciekawie... No chyba, że tylko my z tajnego to widzimy a reszta nie? No ale jak to sprawdzić? Ktoś by się musiał na chwilę usunąć z tajnego może aby zobaczyć czy przypadkowa osoba zalogowana na BB może obejrzeć nasze foty z tajnego.

Ja wywiesiłam pranie na ogrodzie;-) 14st., słonko i wiaterek to może wyschnie. Przy okazji Martynka się z psem wyszalała;-) No za ciepło nie było, ten wiatr zimny bardzo, ale czego się spodziewać jak mamy co by nie było jeszcze luty:biggrin2:

Aniołek - dopiero jak zerknęłam to dodałam Cię do przyjaciół także tak czy siak widać Cię . Hmmm może załóż jakieś drugie konto i luknij czy widać ?

nio Amelia - trza było nie jeść :/ ale nikt mi wczoraj tego nie zaproponował :D

Aniołek - znów się w nocy połączyłyśmy w takim układzie, świetnie, wolałabym się połączyć na jakiś spacer niż wzdęciami :/
A pączki, które mi zostały wziął mój stary więc temat się dziś sam wyjaśnił.

Vegas - już lepiej; zresztą ścięło mnie po 10 i ocknęłam się o 13, właśnie się dobudzam ...

Ło matko co tu się wyprawia ........... nawet mnie nie straszcie z tą prywatnością !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Oki - z innego konta nie widać tych fotek które dajemy i komentujemy na grupie, widocznie my je widzimy bo jestesmy członkami grupy.... no to kamien z serca....

Kurczak - ja wszamałam tego wczorajszego pączka :D:D a na spacer możemy iść

Vegas - no temperatura dzisiaj zachwyca - więc pranie Ci wyschnie w momencie :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry