Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej. Dziś usg miałam. Same dobre wieści Maluszek ma 5.5cm, jest na 90% dziewczynką, ale tym się na razie nie sugeruję bo wg mnie za wcześnie, no ale zobaczymy. Doktorka była dość pewna tej płci, ale nie dała mi 100%;-) Jest jeszcze nadzieja na wymarzonego syna mężulka Bąbel na usg machał rączką, grał na nosku, był bardzo dokładnie zbadany, wszyściutko dosłownie miał zbadane i wszystko jest w jak najlepszym porządku Termin nadal niezmienny, 20.06 Tak więc odetchnęłam z ulgą Aaaa i oczywiście słuchałam serduszka Maleństwa
Tu nasze Szczęście
tutaj wszystkie /prawie/ fotki, więc pewnie z większości nie będziecie wiedzieć co gdzie jest
tutaj po lewej widać raczej gdzie co jest a zdj. po prawej to buzia widoczna z bliska i jak połyka wody Fajnie to było widać na usg.
TESIAK super, że na wizycie wszystko OK, zresztą innej opcji nie ma:-) Ładnie waży Twój drugi Szkrabik:-)
AMELIA jak się czujesz? Umawiasz się już na wizytę na za parę tygodni?;-) Bo teraz to i tak by nic nie widział gin.
GABRYSKA i bardzo dobrze, że działacie, uda się szybciej niż myślisz
DORCIA, AMELIA ja tam wolę nie wróżyć która następna ujrzy II. Oby wszystkie!!
KURCZAK usiądź trochę i odpocznij, co tak biegasz
FUMA z owulką nigdy nic nie wiadomo, lubi się przesuwać. Więc lepiej działać i nie omijać żadnego dnia
Tu nasze Szczęście
tutaj wszystkie /prawie/ fotki, więc pewnie z większości nie będziecie wiedzieć co gdzie jest
tutaj po lewej widać raczej gdzie co jest a zdj. po prawej to buzia widoczna z bliska i jak połyka wody Fajnie to było widać na usg.
TESIAK super, że na wizycie wszystko OK, zresztą innej opcji nie ma:-) Ładnie waży Twój drugi Szkrabik:-)
AMELIA jak się czujesz? Umawiasz się już na wizytę na za parę tygodni?;-) Bo teraz to i tak by nic nie widział gin.
GABRYSKA i bardzo dobrze, że działacie, uda się szybciej niż myślisz
DORCIA, AMELIA ja tam wolę nie wróżyć która następna ujrzy II. Oby wszystkie!!
KURCZAK usiądź trochę i odpocznij, co tak biegasz
FUMA z owulką nigdy nic nie wiadomo, lubi się przesuwać. Więc lepiej działać i nie omijać żadnego dnia
Ostatnia edycja: