reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurczak termin miałam wczoraj wg moich obliczeń a 25 wg ovufriend...bardziej ufam swoim obliczeniom !!!
W ciąży na pewno nie jestem...test negatywny , brak objawów fasolkowych ....więc czekam spokojnie na tą wredną małpę !!!

reklama
U mnie jedna kreska , ani cienia drugiej , także Dorcia czekam razem z Tobą na @ .

Ianka - jak bym miała w nocy wstać i butle robić to ja nie wiem co by było , odzwyczaiłam się już , z przepisem na mousakę nie pomogę ale chętnie zjem :)

Kurczak - u mnie też pada w wczoraj w słońcu było 29 stopni :)

Carla - rodzisz :)?

Ostatnia edycja:
Amelia....buuuuuuuuuuuuuu...to czekamy na @...no chyba że będzie jakaś niespodzianka ???

Carla ???? O której masz wizytę ??? A może już tulisz Tomusia ???

Jestem po wizycie. Szyjka krótka i miękka, usg w porządku, młody waży około 3039 g i aby to się potwierdziło po porodzie. Jak nie urodzę do 5.11 to skierowanie do szpitala dostałam.
Zaczynam się wkurzać, wczoraj wieczorem myslałam że coś się dzieje, ale przeszło. Jestem zła, zmęczona, obolała, a ten kto powiedział, że ciąża to piękne 9 miesięcy musiał być facetem!!!!!!

Hej laski!

Kurde to co, żadna nie zaciążyła w tym miesiącu ???? Skandal!

Amelia Kurczak jeszcze walcze ze swoją pracą mgr ;/

Moussaki nigdy nie jadłam i nie robiłam. Ale z chęcią bym spróbowała ;] Ja dziś pierwszy raz w życiu będę robić curry z tego przepisu: Curry z kurczakiem - Przepis
Zobaczymy czy będzie dobre ;]

Carla ahh naczekasz się kochana ;)

Amelia,Dorcia- ja tam nadal trzymam kciuki za Was:)
Carla- Tomek jaki punktualny chce być.. :D 5dni to 5 dni ;P
Muffi-co u Ciebie?jak tam pisanie pracy? robilas juz jakies badania?
Docia-ale Ci mąż niespodzianki robi..fiu fiu :)
u nas piękna pogoda..az ciezko uwierzyc,ze juz prawie listopad.

Carla jak szyjka już się trochę przygotowuje to już z górki :) mam nadzieję, że szybko Tomuś wyskoczy :) a i waga w sam raz, nie za duży, nie za mały ;)
kurcze dziewczyny szkoda że się nie udało w tym miesiącu :(:(
Dorcia to @ się rozkręciła czy dalej sobie żarty robi???
wreszcie kasa z zusu do mnie przyszła... tylko jakoś tak mało mi się jej wydaje... :eek:

Vinga...dalej sobie małpa jedna jaja ze mnie robi...ale przyjdzie na pewno...już niedługo tylko musi mnie wcześniej wkur...ić !!!

Carla ooo to fajnie ...synuś taki w sam raz !!! Trzymam kciuki żeby "wyskoczył" do niedzieli !!! &&&
Jutro piąteczek...wyskakuj Tomeczek !!!

Muffi walczysz jeszcze...jaki temat ???

Samosia
to nasze wczorajsze słoneczko poszło dzisiaj do Was !!! Bo u nas leje !!!
A jak tam z Twoją @ przyszła ???

Miłego popołudnia !!!

ianka- nigdy nie jadłam musaki,ale chetnie bym spróbowała. Jak coś znajdziesz to podaj przepis:) Ja mam ochotę na wszystko. teraz gotuje pomidorową drugi raz w tym tygodniu:) Mąż będzie zawiedziony hehe

Amelia- Dorcia- ja tez trzymam kciuki

Carla- poród tuż tuz. mam nadzieje, że poród jeszcze w paździeniku

Ktoś pytał kiedy ide na L4- od 4.11 w końcuuuuuuuuuuu
Jesli chodzi o moje samopoczucie to ok, moje ciąże praktycznie bezobjawowe.

Vinga- moze kasa nie jest za pełny miesiac, ja dostawałam od zwolnienia do zwolnienia- czasami nie był to pełen miesiac więc i kasa mniejsza

Byłam dziś na USG, przezierność karkowa ok, kość nosowa jest, inne parametry w porządku. mam nadzieje, że w moją dzidzią wszystko ok. No i tez poznałam płeć:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: Na 80% Kornela będzie miała siostrę.:biggrin2::biggrin2::biggrin2: Dziecko nr 2 jest mniej wstydliwe, do badania od razu ułożyło się tak, że było widać co między nogami jest:)))) Moje przeczucia się sprawdziły i cieszę się niezmiernie,że będę mieć 2 dziewczynki z 2 letnią różnicą wieku.

reklama
Dorcia, Amelia i tak trzymam kciuki :)

Carla nic się nie martw urodzisz lada dzień, przeleci a waga idealna, w sam raz do rodzenia :)

Muffi to od kiedy planujecie zacząć staranka, jak tam danie, wyszło ....

Vinga a kaska za L4 może za krótszy okres ???

Wasila no to elegancko, że wszystko w porządku i że objawy Cię oszczędzają, nie możemy mieć wszystkie pod górkę ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry