reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Vinga to masz taką metodę O+12....dzień owulki plus 12 godzin i sexik :)
Ogólnie na dziewczynkę to kilka dni przed owulką i zaraz po owulacji :) :) :)
Szczerze to mam już mały mentliczek we łbie...jedni mówią że nie ma opcji ustalić płci a inni że jest sporo metod planowania płci ...hmmmm...i bądź tu mądra :)

Tak czy siak trzymam za Was wszystkie MOOOOOOOCNO KCIUKI !!!

Dorcia, na pewno te metody dają większe szasnse na daną płeć ale nie sądzę żeby dawały 100% pewności. teraz miałam bobosexik 4 dni przed owulką i w czasie owulki więc akurat :happy2: zrobiłam dziś teścik bo oczywiście na szpilach siedzę ale nic ni ma :dry: jeszcze za wcześnie na pewno ale nie byłabym sobą gdybym się tak nie pospieszyła :sorry2:
mąż się rozchorował także mam dwójkę dzieci w domu. leży i kwiczy tylko.

Vinga ... te "metody" trzeba traktować z przymrużeniem oka :) Nie ma pewnej metody tak na zaplanowanie płci jak i nie ma 100% antykoncepcji :)
Moja ginka mówi że wszystko zależy od "żołnierzyków" czy są X czy Y ...:)

no tak, to było już na biologi, że żołnierze x to dziewuszki a y to chłopcy :) ehh przeczuwam, że u nas są małe szanse na dziewczynkę bo mąż jest z rodziny gdzie mężczyźni przeważają ogromnie. sam ma brata jednego, ojciec ma dwóch braci, którzy też mają tylko synów, a synowie mają synów itd. masakra jakaś. tylko bratu P udała się dziewuszka. u mnie znowu tylko dziewczyny w rodzinie ale to nie ma znaczenia :dry:

Coś mi się zaczęło walić w życiu. Matka P wygrała, zakończyła nasz związek. Jakaż ona musi być dumna. Nie ma to jak zaborcza kobieta. Teraz już wiem czemu ze wszystkim zwlekał. Nie mam sił, łzy mi się cisną do oczu. Ale będę tu zaglądać i kibicować Wam :-)

Ada, przykro mi. moja teściowa to też wstrętna baba ale trzymam ją krótko od samego początku. Moja mama twierdzi, że ona się wręcz mnie boi ale gdyby nie to, to nie bylibyśmy już daaawno razem. kiedyś mojemu P zaczęła gadać, że ja to tylko na jego kasę lecę (której nie ma) i jak na wózku wyląduje to ja się zwinę i ucieknę od niego. ale walnięte są takie matki co sądzą, że mogą życiem dzieci kierować. swoje już przeżyły to niech się nie wtrącają w życie innych. aż brakuje mi słów żeby wyrazić swoje emocje, najczęściej jak o swojej mówię to ogromna liczba niecenzuralnych słów się sypie

Ada trzymaj się kochana...tego kwiata to pół świata.... Teściowa to świnia -każdy dobrze o tym wie...A P też nie jest bez winy...bo kto w tym wieku mamusi słucha heeee ????

śmiem twierdzić, że P więcej winny od teściowej, bo powinien się postawić jak każdy prawdziwy mężczyzna. takiej baby już nie zmienisz, możesz ją tylko olewać, ignorować i robić swoje ale jak chłoptaś tego nie potrafi to szkoda na niego czasu i życia. Ada głowa do góry!

reklama
Dokładnie Ada, teściowa - teściową, ale jaki musi być Twój P skoro jest dorosły a nadal słucha się mamusi, pokazał najwyraźniej na kim mu bardziej zależy, ja wiem, że to teraz dla Ciebie bolesne, ale z biegiem czasu, pomyślisz, że tak musiało być i jeszcze lepiej na tym wyjdziesz, wyobraź sobie z nim życie po ślubie za 2, 5 lat i jego mamusie która notorycznie wpieprza się w wasze małżeństwo i mężą, który nie potrafi wyrazić swojego zdania i stanąć po Twojej stronie, tylko byś nerwy sobie niszczyła. Długo byliście razem?? Życzę, abyś szybko stanęła na nogi i spojrzała na to wszystko z innej perspektywy,.

Widzę, że Wy tu nieźle o tych chłopcach i dziewczynkach :-):-):-) Co zrozumiałe oczywiście:), dla mnie przy pierwszym płeć bez znaczenia, ale jakbym już miała mieć drugie to też bym sobie chyba chciała wymarzyć daną płeć :) bo nie chciałabym chyba dwóch chłopców, wiec mam nadzieje, że będzie mi dane mieć chociaż jedną córeczke :)

Jaka u Was pogoda?? wczoraj jak wracaliśmy do domu wieczorem od znajomych to było czyściutkie niebo, i już myślałam, że będzie dzisiaj pogoda a tu znowu zachmurzone :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( normalnie masakra...
Życzę udanej niedzieli.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry