reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny

Aniołku -Tulę Cie kochana.Na pewno następnym razem się uda. Będę trzymać kciuki z całej siły.

Babygg-witaj.

Carla -cały czas trzymam kciuki ,żeby Twoja sprawa z ojcem. Zakończyła się pomyślnie.Ale trzeba być gnojkiem,żeby kobietę w ciąży jeszcze gnębić.Może im się chociaż myszy zalęgną.

Ja chyba jednak ze starań w tym miesiącu wypadam bo znowu mam wysoką prolaktynę. Byłam u ginki,pokazałam wyniki ,zapisała mi jakiś drogi lek(mam nadzieję,że chociaż skuteczny).Pytałam czy mogę się starać po antybiotyku a ona mi powiedziała ,ze z taką prolaktyna to i tak w tym cyklu nie zajdę.

reklama
Aniołku bardzo mi przykro!!! Ja przez to przechodziłam 2 razy. Za pierwszym razem odczekałam tylko jeden cykl i od razu przystąpiłam do następnych starań, tak mi doradziła moja gin i wtedy od razu nam się udało. Także głowa do góry, będzie jeszcze dobrze !

babeczki
pozwolicie że przyłącze się również do was :-D
może troszkę o nas
my już długo się staramy prawie trzy lata ale teraz znów pełną parą z potrójną siłą ze stymulacją clostilbegytem
pechole rosną ale hormony nie są w porządku
wysoka prl, niski progesteron
być może tarczyca
trochę słabe żołnierzyki
jajowody drożne
bieganie od lekarza do lekarza w poszukiwaniu idealnego ale chyba znalazłam
ech
trochę ciężko

Fuma
a jak wysoka masz prl?
ja w tej chwili mam 35 ng/ml a biorę bromergon bardzo tani i zbija

Aniołku
[*]
łącze się z Tobą w bólu

Aniołku... Uwierzyć nie mogę :( Strasznie mi przykro że Cię to spotkało...

Idę się napić meliski, weszłam na e-wokandę, patrzę na 30-04 i na moją rozprawę... Kur.. ma trwać od 9 do 14 ;( Jeju ja nie daję już rady!! Wczoraj mama zadzwoniła że adwokat powiedział, że w maju mamy inną rozprawę- ojciec oskarżył mnie i mamę że mu pieniądze ukradłyśmy!!!!!!!!!!!! I że za tą kasę spłaciłyśmy jego zaległość za czynsz... Siedzę i wyję bo już cholera siły nie mam, co ja mu zrobiłam że on mnie tak niszczy!? Dobrze wie że jestem w ciąży, a tak strasznie mi życie uprzykrza! Nienawidzę go z całego serca, oby te całe zło do niego wróciło z jeszcze większą siłą!!!!

Patrzcie jak rozwalił busa mojej siostry- a kredytu jest około 35 tysięcy, ciekawe ile uda się dostać z licytacji i ac...
SAM_0329.jpgSAM_0342.jpg

Załączniki

• SAM_0329.jpg
    SAM_0329.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 41
  • SAM_0342.jpg
    SAM_0342.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Anuszka - Witaj i powodzenia
No Carla nieźle rozwalił ten samochód, to okropne co ten człowiek wyprawia i na jaki stres Naraża Ciebie Twoje dziecko i Twoją rodzine... kurcze aż nie moge uwierzyć, że są tacy ludzie na świecie...
A ja odpoczywam, brzuch mnie boli jak cholera, ale dam rade, musze... mam nadzieje, że wszystko się szubko unormuje i będe mogła znowu zacząć starania.

Witam też nowe staraczki...

Aniołek też mam nadzieję, że będziecie mogli szybko zacząć starać się o fasolkę. To strasznie przykre że w jednej chwili człowiek się cieszy, a w drugiej płacze nad spełnionym- niespełnionym marzeniem...
Czekam na maila od mecenaski, ma mi wysłać skany co ojciec i jego adwokatka smażą... Jak zobaczyłam ile ma trwać ta rozprawa to się załamałam, boję się że taki długotrwały stres zaszkodzi fasoli... A ja we wtorek max. do 12 miałam być w szpitalu na usg genetycznym :( To już będzie ostatni dzwonek, będę musiała pójść prywatnie... Najchętniej to bym poszła jeszcze w tym tygodniu, ale on przyjmuje tylko we wtorki i środy, bo zaczynam świrować czy z fasolą jest ok. Strasznie się boję...

Cieszę się że mogę się tu Wam wyżalić, pewnie macie dość moich sądowo- policyjnych przepychanek, ale nie mam serca już męczyć tym męża, on strasznie to przeżywa, siostra na końcu świata, a koleżanki mają swoje życie... Dzięki Wam :*

Carla choćby srało ,wiało i lało zawsze możesz się do Nas wyżalić, pochwalić czy po prostu poplotkować :) :) :) Dzięki Bogu że mieszkam kawałek od Ciebie bo jakbym dorwała tego pseudo człowieka to bym mu jaja gardłem wyciągnęła-normalnie aż mnie nosi !!! --------------- Babygg,anuszka WITAJCIE !!! Trzymam kciuki i za Was dziewczyny :) :) :) -------------Ja mam dzisiaj hu...dzień-od samego rana :( Młody daje dzisiaj wyjątkowo popalić, moja córa też dokłada drew do ognia ...ehhhhh...oby ten dzień szybko minął :(

Babygg, anuszka witajcie :)
anuszka 3 lata, strasznie długo i to co miesięczne czekanie na okres czy przyjdzie czy nie, ehh oby nie przyszedł przez min rok, nawet nie wiem o czym pisałaś, bo ja z zajściem nie miałam problemów tego Ci też życzę
Carla siły ! twoja fasolka ma się na pewno dobrze, co do "ojca" to powinien być jakiś paragraf za zatruwanie życia innym, no ileż można , rozprawa za rozprawą, najgorsze że nawet chcąc się odizolować od niego, to się nei da bo na rozprawę trzeba iść , bidoczku ty
Dorcia tak właśnie jest , najpierw się staramy i dziecko a potem gdy je mamy to czekamy aż minie dzień żeby położyć spać i mieć czas dla siebie. heehe ale to zabrzmiało, jakbym nie lubiła siedzieć z moją, ale nie raz jak jest nieznośna to już czekam do wieczora do jej kąpieli a potem wreszcie chwila wytchnienia .

kurde a my mieliśmy się starać na początku lipca, a tu nie wiem czy przypadkiem nie zostanę po weselu koleżanki (29 czerwiec) do sierpnia w Polsce sama z małą bo chce na jej urodzinki być w PL , a nie chcę latać w tą i z powrotem co chwila, hmm a że wiatropylna nie jestem to pewnie trzeba będzie na sierpień przełożyć , no nic , muszę jeszcze wszystko obmyśleć

Aniołek... tak mi przykro ;(

Ale głowa do góry i czekamy na owocny cykl ;)

reklama
Aniołek- Przykro mi Kochana! Trzymaj się i pamietaj, że masz w nas wsparcie.

Babyggii anuszka witajcie

Fuma Foch- ja na Twoim miejscu bym nie odstawiałam staranek, ja tez się nasłuchałam lekarza przed zajściem w ciaze i teoria mijała sie z praktyka Poza tym z ta prolaktyna to zawsze coś nie tak. Powinno sie ja badac kiedy kobieta jest wypoczeta, niezestresowana itp- a kto tak w dzisiejszych czasach jest?:)

Carla - po prostu w głowie mi się nie mieści jak można tak zatruwać życie własnemu dziecku. Przykro mi, że musisz przez to przechodzić w takim stanie. Najwazniejsze masz wsparcie bliskich osob

dziewczyny czytam Was codziennie na telefonie ale nie mam czasu odpisać. Moj duzo pracuje, ja po pracy do ograniecia dom, dziecko i padam na twarz razem z mała o 20.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry