reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Aniołek ...nawet nie wiesz kobitko jak się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiecie ,ja się zastanawiam czy to jest normalne że ja się tak bardzo naturalnie cieszę Waszym szczęściem a smucę niepowodzeniami ??? Przecież się nie znamy a ja mam wrażenie jakbym same przyjaciółki tu miała :) Chyba mam co nie ??????

Aniołek bardzo się cieszę, gratuluję i trzymam kciuki!
Carla czyżby hormony Ci buzowały? Mnie też szaleją ale od siedzenia w domu. Wróciłam na wychowawczy nieco ponad 2 miesiące temu, a mam wrażenie jakby to były lata świetlne:-( tęsknię za pracą :zawstydzona/y:

Hej dziewczyny. Byłam dzisiaj u ginki.
Według niej wszystko gra.Owu była a mój poprzedni wykres był "fajniusi"-jak się wyraziła.

Ale słyszałam od niej nową teorię-"boboseksić" się trzeba cały czas , co najmniej dwa razy w tygodniu, niezależnie od dnia cyklu.

Witam, a ja dopiero wróciłam do domu i czuje mega zmęczenie. Samochód odstawiłam do Mechanika i mam czekać na telefon, byliśmy z A na zakupach kupiłam kilka nowych szmatek no i humor jeszcze lepszy, wklejam dla porównania zdjęcie z testem wczorajszym i dzisiejszym same oceńcie. CAM00152.jpg

Załączniki

• CAM00152.jpg
    CAM00152.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 45
hej Dziewczyny, trochę latania miałam...
chyba nie nadrobię wszystkiego. Gratuluję Dziewczyny 2 kreseczek :-)
ja na razie mogę zapomnieć... eh...

Aniołek widać różnice...w weekend będą dwie piękne czerwone krechy :)...... Fuma działaj kochana działaj :)...... Ada czemu mówisz że możesz zapomnieć o starankach ???...... CARLA te "wybuchy" to pewnie przez hormony, ale wiesz wątpię że jakiś facet to zrozumie :(..... Ja chyba dzisiaj położę się wcześniej spać-coś mnie od piętnastej spanie bierze :( Młoda pojechała na basen więc mam chwilę spokoju :)

reklama
Carla - Ja póki co jestem oazą spokoju, ale znając mój charakterek do którego wkrótce dojdą hormony ojjjj..... będzie się działo... mąż wie że ma mnie nie denerwować, ciekawe na jak długo będzie się trzymać tej zasady :-):-):-):-):-):-) własnie wygoniłam go do kuchni bo cosik mi burczy w brzuchu no i czekam na kanapeczki :)
Carla a pijesz kawe? Bo ja do tej pory piłam jedną rano rozpuszczalną pół na pół z mlekiem no i sie zastanwiam czy nie zrezygnować.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry