reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam, Powtórzyłam test, kreska ciemniejsza od wczorajszej, i co ważniejsze temperatura wzrosła wczoraj 37,0 a dzisiaj 37,09 wiec chyba jest dobrze :) Pozdrawiam i miłego dzionka :)

reklama
Aniołek o jaaaaaa :D !!!!! Jesteś trzecia :) Będziesz robiła betkę?? Mogę już gratulować??
Oliwia witamy. A ile ma starsze dziecko? Nic się nie bój, będzie dobrze :) Testów nie stosowałam więc nie pomogę.

Wczoraj miałam taką jazdę z mężem że szok, nie wiem czy faktycznie jestem jakaś nienormalna czy co? Jestem nerwowa, ale on wcale mi nie pomaga panować nad złością. Dzisiaj nie robię kompletnie nic, jak wróci z pracy to sam ziemniaki obierze, ja palcem nie kiwnę. Będę leżała i gapiła się w tv, albo skoczę do biblioteki po książkę jakąś. O.

Carla - a kto jest drugi bo chyba mi się zapomniało, tak jak do jutra piątku nie dostane @ to rano ide na Bete i w poniedziałek powtórzę żeby zobaczyć jak przyrasta.

Stan, ja i teraz Ty :)
A mężowi mówiłaś? Ginekologa masz w maju, ale nie ma co za wcześnie iść żeby się nie stresować jak ja, ale się cieszę :)

A zapomniałam o Stan, ale dawno jej tu nie było i może dlatego :)
Do lekarza planuje iść końcem kwietnia bo do 14 maja chyba nie wytrzymam :)

Nooo Aniolek to chyba mozna gratulowac :*:*:* Ciesze sie bardzo, ze mamy kolejna fasolinke na forum :D Do lekarza to chyba najlepiej isc tak ok 7-8 tygodnia zeby juz serduszko uslyszec nie? ;]

:szok:Chwile mnie nie było a tu takie emocje :)
Aniołek :) widzę że suwaczek jest :-) więc gratuluję :-) bardzo się cieszę że się udało.
Idę po kawę , poczytam co naskrobałyście

Aniołek no to jeszcze raz tutaj tez gratuluję.

No właśnie co ze Stan, odezwij się.

To komu teraz kibicujemy w zafasolkowaniu?

Ja dopiero w maju. Dorcia? Ty teraz jesteś na kolejce?

reklama
OLIWIA WITAJ ...ja od prawie miesiąca korzystam z testów owu kupionych na allegro...na pewno są pewniejsze niż ten mikroskop Donna-albo ja nie umiem się nim posługiwać :( Jutro idę do ginki więc zapytam ją co ona myśli na temat tych testów. Oliwia ( moja córa ma tak na imię) a ile lat ma Twoja pierwsza pociecha ??? Nie masz suwaczka więc nie wiemy :(.........ANIOŁEK jak krecha ciemniejsza to nie ma co się zastanawiać ... GRATULACJE ... !!!!!!!!!!!!!!!!!! I czekamy na kolejne wieści :).....STAN dawno jej nie widziałyśmy na forum-fakt :( .... No, to która następna ....może ja :) :) :)............Pozdrowionka ślę wiosenne :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry