reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja na początku ciąży miałam straszne napady złości ;) potem na szczęście mi przeszło bo byłam nieznośna. Ja "na co dzień" mam trudny charakter a jak do tego hormony doszły to było ostro :rofl2:

mam pytanie do dziewczyn po ciąży. od razu miałyście regularny okres czy trochę to trwało żeby doszedł do normalności? pojutrze powinnam dostać okresu... ale nie wiem czy po porodzie dostanę tak samo jak kiedyś...

reklama
Vinga ja po odstawieniu od piersi miałam okres zaraz ale bardzo nie regularny-to chyba zależy od kobitki ...różnie to bywa bo wiem że moja znajoma miała idealnie co 28 dni ale karmiła krótko ... musisz spokojnie czekać :) ZMYKAM SPAĆ - przekimałam się chwilkę na fotelu i teraz nie dożycia jestem :(

Starsze dzieko ma 7 lat, kiedy zaszłam w pierwszą ciąże miałam 22 a teraz 30 na karku. Za pierwszym razem udało się od kopa w pierwszym cyklu. Za drugim 4 lata temu poroniłam. Nie staraliśmy się już później do teraz. Zrobiłam wszystkie badania i zaczynamy działać. Nie mam za dużo czasu bo w każdej chwili mężu może dostać telefon z pracy i wyjedzie do Norwegi :( a co za tym idzie nie będzie go przez dobrych parę miesięcy.
Trzymam za Was wszystkie kciuki i nadrabiam informacje na forum.

Heyyy lasssski !!!

Aniołek... no oczywiście, że widać różnicę w testach !!!

A ja miałam dziś taaaaki przyjemny dzień! Najpierw byłam w Sopocie na monciaku, na molo, potem na kawce, słonko grzało - super !!! A później pojechałam do fryzjera i koleś mnie ślicznie obciął i mam mega dobry humor ;) Teraz oglądam meczyk z mężem ;]

Buziaki!

OLIWIA jesteśmy w tym samym wieku...w czerwcu mam 30 urodziny...tylko że córę urodziłam jako dwudziestolatka :) i tak jak Ty poroniłam ( tzn miałam ciążę biochemiczną =czyli poronioną z miesięcznym krwawieniem )...... VINGA podobno po karmieniu lub podczas niego jest największe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę !!! Trzymam kciuki za dwie krechy :).............No i ze mną to tak - wyspałam się na fotelu a teraz spać mi się już nie chce...koszmar...gdybym rano nie musiała do Młodego lecieć to bym się nie przejęła bezsennością :)

Dorcia 30 kończę we wrześniu :p też biochemiczna w 38 dniu, trzecia beta spadła i po kolejnych 7 dniach wystąpiło krwawienie, cieszę się że nie musiałam mieć zabiegu :)
Aniołek GRATULACJE :)

Carla - ja też mam ostatnio takiego nerwa a mój tylko chodzi i mnie prowokuje , mam ochotę go udusić czasem...
Mallaika - też tęsknie za pracą , świra można dostać od siedzenia w domu , może jak się wiosna zrobi to zmienię zdanie ,oby!
Aniołek - różnica jest:)
Ada- a o się stało?
Vinga - ja nie karmie prawie rok a nigdy nie wiem kiedy okres dostane , w tamtym miesiącu miałam 11-ego a w tym już 2-go... i jak tu coś zaplanować . Jak skóra małego? lepiej coś ?
Oliwia ,Dorcia - ja ma 30-stkę w grudniu , na razie wypieram:)

reklama
czesc dziewczyny
ja tylko na moment wpadlam napisac ze w piatek zmarla moja tesciowa ,wczoraj mielismy pogrzeb ,jeszcze powoli ogarniamy wszystko ale jutro wpadne i was doczytam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry