reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniołek, poczekaj jeszcze ze trzy dni i powtórz testy ale wydaje mi się że będziemy Ci gratulować ;) bo tam widzę jakiś lekki cień czy się mylę?

reklama
Powtórze już jutro z porannego moczu bo ten robiłam o 16, jejku..... niedowierzam w to co sie dzieje, ale mam nadzieje, że to będzie ciąża :)

kciukasy trzymamy z Natanielem :)
ps. gdzie takie testy kupiłaś? ja się z nimi spotkałam tylko w Anglii ale pamiętam że były o wiele tańsze od innych

Witajcie :-), jestem nowa więc witam Was wszystkie. Od tego cyklu mam zamiar starać się o 2 dziecko. Właśnie skończył mi się @ i kupiłam dziś testy Owu. Zastanawiam się czy któraś z Was monitorowała cykl właśnie poprzez testy i z jakim skutkiem. Powiem szczerze że trochę się boję ponieważ 2 ciąże straciłam 4 lata temu w 5 tyg. Mam nadzieję że teraz wszystko będzie ok i doczekam z Wami 2 kresek na teście.

Aniołku jeszcze się wstrzymam z gratulacjami ;) Ja taki test kupiłam w tesco, kiedyś były w kauflandzie. Daj znać jak wyjdzie ten poranny!!

Witajcie dziewczyny, od dziś dołączam do Waszego grona :)
hmmm pisałam już wcześniej, jednak mój post się nie pojawił dlatego mam podejrzenia że przez przypadek napisałam do kogoś na privie :) Ostatnią @ miałam 3 kwietnia, więc od piątku zaczynam. Kupiłam też testy Owu i zastanawiam się czy któraś z Was również z nich korzystała, no i oczywiście z jakim skutkiem :)

Aniołek u mnie taki cien drugiej kreski też był na tym teście. Kupiłam więc z apteki plytkowy była wyrazniejsza kreseczka. Moje skromne gratulacje i mam nadzieję że nie zapeszam!
Oliwia ją z testów owi wcześniej nie korzystałam teraz zakupilam ale zawsze wychodzą u mnie negatywne więc nie wiem ją to z nimi jest w praktyce.

reklama
Fuma przepraszam :p

Aniolek ciezko tak ocenic przez zdjecie... powtorz jutro rano i daj znac odrazu !!! ;]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry