reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc dziewczyny
zdrowych ,wesolych swiat
podczytuje was od jakiegos czasu i postanowilam dolaczyc,wlasnie podjelismy decyzje o starankach o rodzenstwo dla naszego synka ,mam nadzieje ze mozna:-)

reklama
Iffka Sylwia WITAMY !!! Ja przez te kilka ostatnich dni przytyłam chyba 5 kg :( Dzisiaj był pierwszy mega sexik - oficjalnie rozpoczęcie starania o dzidziusia :) Jutro jadę jeszcze na kontrol do urologa :) Trzymajcie kciukaski :)Musi być dobrze :) Kurcze, jak mnie denerwuje ten laptop-nie mam możliwośći rozdzielenia zdań...nie działa Enter :( POZDRAWIAM LASECZKI

Dorcia to trzymam kciuki
kurcze a u nas chyba chorobsko sie rozwija,mlody goraczkuje, jest marudny zwariuje bo dopiero 2 tygodnie jak wrocil do zlobka a tutaj znowu cos sie pojawilo
no i dzisiaj musze usiasc do kompa wieczorem i umowic sie do gin na wizyte

Witam po świętach:)
Widzę, że nowe staraczki dołączyły:)
Ja mam 0,5 kg na plusie :) ale takie pyszności, że nie mogłam się oprzeć.
Śniegu nasypało u nas tyle, że od rodziców do domu w niedziele wieczorem wracałam zamiast 15 minut to ponad godzinę,
Wczoraj jak wracaliśmy z kościoła, to nad naszym domem bocian latał :-):-):-):-):-) ciekawe czy nam coś zostawił:) ale szczerze mówiąc nie czuje żadnych oznak żeby coś mogło być....
Pozdrawiam i Miłego dnia:)

Carla kołatanie serca w ciąży to chyba normalne, serce pompuje więcej krwi teraz, ale dla pewności zapytaj gina.
vinga89 jak tam synuś i Ty się czujecie? odstawilam pierś w sobotę i mam jak piersi jak balony, muszę laktatorem czasem poluzować dydu:) mam nadzieję że powoli laktacja zaniknie, niunia zniosła odstawienie bardzo dobrze, gorzej z mamą, daje jej flasie a obok pełna pierś i aż mnie wyrzuty zjadają ehh
mój teściu na szczęście nei może się upić u moich rodziców bo oni totalnie anty mocniejszym trunkom, a że nie miał bardzo kto z nim pić tak był w miarę grzeczny, pomijając fakt że zawsze proponuje alkohol swoim synom , zupełnie o synowych zapominając, najlepiej jakbyśmy siadły w kącie z dziećmi i im nie przeszkadzali, jaka była moja satysfakcja jak mój bawił się z małą i dziećmi bratowej a nie upijał się z nim
Iffka Sylwia witajcie
sylwia781122 mojej sisotry dzieci (1,5 i 4 lata) chorowały przez miesiąc , co jednemu przeszło drugie zaczęło chorować, malutka dostała w końcu bardzo silny antybiotyk, starszy dostał od pedriatry zakaz na chodzenie do jakiegokolwiek przedszkola dopóki nie będzie naprawdę ciepłej wiosny, on pierwszy rok w przedszkolu i łapie cały czas wszystko i podobno to normalne w pierwszym roku
Dorcia owocnych staranek, O wadzę nawet nie chcę myśleć, wczoraj weszłam i się za głowę chwyciłam, więc jest narazie odłożona w kąt

a ja idę do dentysty za 2 godz , aż się boje stanu mojego uzębienia po ciąży i karmieniu, mam 5 wizyt do wyjazdu mam nadzieję że się uwiniemy ehhh i uszczuplę trochę portfel. A jutro do gina, niech mnie tam wysprawdza.

czesc dziewczyny
ja pisze z domu bo mlody w nocy goraczkowal i idziemy na 17,20 do lekarza ,do tego doszedl mega kaszel,cos mi sie wydaje ze posiedzi do konca tygodnia w domu
dzisiaj zalozylam sobie na owu friend konto mam nadzieje ze dlugo nie bede go miala,chociaz jak pojdzie nam jak z zymkiem

reklama
hej :)ja nawet nie wchodzę na wagę , nie chcę się denerwować ..
Vinga - mam nadzieje że małemu już lepiej , my też się wybieramy do dermatologa , Maja ma tak suchą skórę i wysypkę że nic nie pomaga i też ją swędzi i biedna się drapie tam gdzie może .
Jak tam pierś , dalej Cie boli?
Sylwia , Iffka- cześć:)
Ianka - powodzenia na wizytach:)
Sylwia- zdrówka dla synka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry