reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Heloł !!!

Dzięki dziewczynki za wsparcie ;) Mam nadzieje, że pójdzie mi dobrze, choć trochę się stresuje ;] Rozmowa jutro o 13:30, więc liczę na Wasze mentalne wsparcie :p

Fuma 3mam kciuki ;) Dobrze, ze lekarz powiedzial ze wszystko jest OK ;]

Aniolek to najprawdopodobniej mialas owulke w poniedzialek. Mam nadzieje, że fasolka się u Ciebie rozgoscila ;]

Carla kciuki za lekarza ;]

Tymczasem... lecę w kimono!

reklama
Puk Puk..... jest tu kto? tak pusto to tu nigdy nie było, chyba wszystkie wpadłyście w wir świątecznych porządków, zakupów itp, ja ma jutro urlop więc jutro zakupy sprzątanie, pieczenie ciast itp,
I jestem tak senne, że jak tylko przyjade do domu to idę się zdrzemnąć na godzinkę dwie :)
Pozdrawiam

Później coś naskrobię...
Nie mogę q..rwa słuchać tej laski z którą pracuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ona zna się na wszystkim, wszystko robiła, wszędzie była, próbuje mnie nawet zaginać w tematach, które ja znam lepiej!!! Jak dobrze że kończę z nią pracę! Teraz mi nawija o pieczeniu ciast, bo ona robi takie idealne, pyszne i w ogóle naj. Żygammmmm tymi jej gadkami!

Heloł ja jestem ;]

Już po rozmowie... było ciężko, no ale zobaczymy... poza tym spotkałam qmpla ze studiów... konkurencja też jest ;]

Co do świąt to ja ogłaszam bunt! Stwierdziłam że mam gdzieś święta w śniegu !!! Nie myje okien nie sprzątam jakoś szczególnie, tyle co zawsze ;] W piątek zrobię tylko sernik a na świąteczny obiad w niedziele idziemy do mojej mamy a w poniedzialek zrobie kaczkę pieczoną... mało z tym jest roboty. A no i jeszcze w sobote sałatke warzywną zrobię i jaja też wiadomka !!! A tak to bunt! Tyle jedzenia wystarczy ;]

Co u Was laski?

Muffi ja też się zbuntowała, okien nie myje, jutro wysprzątam, zakupy upieke ciasto i zrobie sałątkę, w sobote ugotuje jajuszka, przyszykuje koszyczek i do kościoła, w niedziele idziemy do moich rodziców więc obiad jem u nich a w poniedziałek cosik wymyśle, Carla - niezła ta Twoja koleżanka:) i pomyśl, że jeszcze tylko jutro i już nigdy nie będziesz musiała jej słuchać i oglądać:) A co u lekarza?

Hej Dziewczyny! faktycznie pustki tu ostatnio coś , ja kompletnie nie mam weny do pisania :(
Ja też odpuszczam sprzątanie itp , zresztą cały czas chodzę i sprzątam bo moje dziecko ma manie wyciągania i rozrzucania dosłownie wszystkiego ! dziś wysypała cały worek kaszy kuskus .... , a jaka dumna z siebie była :).Nic nie gotuję , no prócz jajek do święconki , nic nie piekę, także mam luz.
Muffi - mam nadzieję że dostaniesz tą pracę ! ja 100 lat na rozmowie nie byłam, zazdroszczę mojemu mężowi , on siedzi po tej drugiej stronie
Carla - no właśnie , jeszcze tylko jutro , dasz radę!!

Dziewczyny jutro to ja daję wypowiedzenie, a do przyszłego czwartku pracuję (3 dni wypowiedzenia) :) Chyba że każą mi iść na urlop, to wtedy chyba wezmę l4 na Nelkę- zawsze to pare zł ekwiwalentu ;) Tym bardziej, że dopiero w lipcu dostanę pierwszą kasę za moje l4 w nowej pracy...

U lekarza ok, kazał mi do szpitala przyjechać za 3 tygodnie na usg genetyczne, bo ma tam najlepszy sprzęt w okolicy, a w tej przychodni ciągle usg inne, coraz to gorsze. Dla mnie głupota, żeby lekarzowi uniemożliwiać dobrą pracę nie dając mu odpowiedniego sprzętu.
Fasola ma 1,8 cm, według wczorajszego badania ciąża młodsza o tydzień. Ale jakoś nie wierzę, sprzęt prehistoryczny :/ 8.04 idę do innego lekarza u którego chcę ciążę prowadzić, ale na te usg genetyczne pojadę :)

Ja sprzątam tyle co zawsze, piekę tylko schab, na poniedziałek mamy pizzę w zamrażarce :) Niedziela u teściów i mojej mamy i jej A. więc pewnie wałówka będzie :)

Muffi to i tak sporo robisz :) Mam nadzieję, że dostaniesz pracę!
Fuma Foch oby lekarz miał rację :)

Carla, aż spojrzałam ile mój mały miał w 9 tygodniu: 2,53 cm tylko, że on od początku był długi na pomiarach. a tak naprawdę długi się nie urodził bo tylko 54 cm...
nie mam zbytnio siły Was nadrabiać. Nataniel niegrzeczny, do tego chory, kaszel, katar. byliśmy u lekarza ale nie wiem czy jutro się jeszcze raz nie przejdziemy bo chyba mu gorzej.
jestem tak zmęczona, że ledwo co żyję. męża nie ma trzeci dzień, jest tylko na noc. teściowa jakby łaskę robiła, że mi pomoże więc dziś się postawiłam i powiedziałam, że jako babcia powinna sama przyjść i zająć się nawet na 20min wnuczkiem. Ja muszę ją prosić żeby moment się nim zajęła bo ostatnio nawet do wc nie mogę bez niego iść. ehh prawie się bidna obraziła, że jej tak powiedziałam. nie mam siły jakkolwiek funkcjonować, najchętniej przespałabym cały dzien i miała wszystko głęboko w d****.

Cześć , czy u Was też tak sypie?? jak tak dalej pójdzie to do święcenia na sankach pojedziemy ...

Carla- i jak reakcja szefów na Twoje wypowiedzenie?? a z tym usg to mi za każdym razem inna data wyskakiwała, nawet jak robiłam na tym samym sprzęcie ;-)
Vinga - zdrówka dla Natanielka , ja do wc też sama nie wejdę , bo od razu leci , a jak zamknę drzwi to stoi nad nimi i płacze ,także publikę mam :baffled:

reklama
cześć dziewczynki:-D

Ja już mam wolne ,ha,ha,ha i Mój też:-):-):-).

Oderwałam się od przedświątecznych przygotowań i zaglądam tutaj.
Ja tez dużo nie przygotowuje bo my tez wyjeżdżamy. Jutro i w niedzielę będziemy u mojej rodziny ( jak to zawsze oj mówi-jedziemy do rodowego zamczyska:) a w poniedziałek u teściów.

Trochę tam jednak porobię,żebyśmy mieli dla siebie. Właśnie Mój mak przekręca:-D.

Muffi- to teraz trzeba dalej trzymać kciuki,żeby Cię przyjęli &&&&&&. A kiedy mają dać odpowiedź?

Carla-gratuluję wizyty. Dobrze ,ze wszystko z maluszkiem ok.Napisz potem jak tam przyjęli Twoje wypowiedzenie.

VInga -zdrówka dla małego.

Aniołek -kiedy testujesz? Trzymam kciuki.

Amelia- u mnie tez sypie ,już od rana a chciałam jechać z autkiem na myjnię. No , nic najwyżej weźmiemy Mojego samochód-jest nieco czyściejszy.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry