reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Muffi super wiadomość, obyś otrzymała pracę!

Powiem Wam że nie mogę doczekać się piątku i złożenia wypowiedzenia. Dziś dostałam nowe obowiązki, ale mam to w nosie, mnie tu już za kilka dni nie będzie.
Jutro mam wizytę :) Zobaczę fasolę :)

reklama
Witam:) Muffi - Trzymam kciuki za czwartkową rozmowę :) Carla - czyli w pracy jeszcze nie wiedzą, że się zwalniasz? ale będą mieli miny hehe..... Czekam jutro na info jak tam było u Gina i jak się ma Twoja fasolka:) no i może jakieś foto:) A my wczoraj z meżem znowu poczyniliśmy krok w kierunki zostania rodzicami... hehe ciekawe czy coś z tego będzie, jutro powtórzymy, a owulka według kalendarza wypada na czwartek, więc w piętek też powtórzymy no i to chyba na tyle w tym cyklu, już się pomału nakręcam czy coś w ogóle z tego będzie czy tylko rozczarowanie 11.04 jak dostanę @ oki idę szykować obiadek zajrzę później.

Cześć

Ja juz mam sprzątanko przed świąteczne.Połowę okien umyłam a resztę zostawiłam Mojemu,żeby tez poczuł atmosferę:-D.

Muffi -będę trzymać kciuki w czwartek. Powodzenia.

Carla a za Ciebie w piątek &&&&.

Aniołek dalej &&&& za starania.

Ja juz zaczęłam się zastanawiać czy by jednak nie postarać się w kwietniu ale nic z tego. Mój, jak sobie coś postanowi to jest nieugięty.

Dorcia- podziwiam Cię ,że opiekujesz się takim łobuzem. Ja kiedyś pilnowałam strasznie niegrzecznego chłopca ale przy Twoim podopiecznym to był to jeszcze niewinny baranek.

Jutro idę do endo , to też poproszę o kciuki.Pewnie jest dobrze bo TSH mi spało do 0,8 ale i tak mam nieco pietra.

Ostatnia edycja:
Hej laski!:)
Aniolek widze ze mamy okresy w tym samym czasie :D wiem ,wiem słaby news :p P.S Życze powodzenia w starankach!
Muffi daj znac odrazu po rozmowie jak Ci poszlo!
Carla hehe dobre podejscie masz,pewnie sie zdziwią jak sie dowiedza ze rezygnujesz:)
Fuma trzymam kciuki!:*

Hej:)

no i wykrakałam;) temperatura mi skoczyła. Jest nadzieja:)
Mąż przed chwilą pojechał do pracy, Franki od 19! śpi (ciekawe o której rano będzie pobudka...) więc wpadłam do Was:)

Fuma dzięki:) do gin wybieram się 5 lub 9 kwietnia.
A mąż Cię posłuchał i faktycznie ulepił tego zająca? Gdzieś na Fb widziałam coś takiego;D
vinga moje wykresy też do wzorcowych nie należą. A jakiego termometru używasz? Nie unika wątpliwości że karmienie ma wpływ na cykle, w jednych przypadkach bardziej w innych mniej ale jednak. Mam nadzieję że moje wątpliwości znikną w gabinecie gin.
Biedny Nataniel:( oby szybko mu te ząbki wyszły.
Dorcia nie wiem czy dobrze kojarze ale po hormonach chyba z 3 cykle organizm dochodzi do siebie. Będzie dobrze:)
Muffi dzięki:) Powodzenia na rozmowie:)
Aniołek a mierzysz temp. albo robisz testy owu? Trzeba być dobrej myśli:)

Witam:) Kurcze coś mi sie stało z oknem do pisania postów, jest takie jakby puste i nie mam tych wszystkich ikonek(funkcji), żeby p. pogrubić tekst, a jak pisze w różnych linijkach to i tak to wszystko sklei w kupę. buźki widzę po prawej stronie ale co z tego jak nie moge ich używać, zobacze czy w pracy też tak bede miała czy to wina mojego laptopa, Tesiak, ja nie mierze temp. tzn był taki zamiar nawet obie kupiłam termometr 3 mc-e temu ale jakoś zawsze rano o tym zapominam, testów owu też nie robie, doszłam do wniosku, że to dopiero początki starań więc nie będe tak wariować tylko na razie podchodzę do tego z luzem. ale martwi mnie jedna rzecz, i sorki, że tak bezpośrednio ale w poniedziałek rano miałam piękny przeźroczysty gęsty śluz, w pracy kuły mnie jajniki a wieczorem seksik z mężem, no a wczoraj i dzisiaj, zero śluzu jak ręką odjął, a zawsze to się ze mnie "lało".... ie wiem co mam o tym myśleć, dzisiaj chciałam powtórzyć boboseksy ale śluzu brak ale jajniki mnie dalej czasami pobolewają. .:( ok... zbieram się do pracy :)

No i w pracy mam te wszystkie ikonki, może w domu mi jakiegoś flasha brakuje albo coś, nie wiem nie znam się na tym.
Pozdrawiam i Miłego dnia

Cześć
No i byłam u endo. Podobno jest dobrze i teraz lada chwila będę w ciąż. No oby.

Tesiak , no niestety Mój nie chciał zająca lepić ,ale umył dwa okna,wyfroterował podłogę i już przyznaje,że atmosferę czuje:-D.

Carla- i jak tam byłaś u gina?

Muffi- &&&&&& za jutro.

reklama
Fuma no to fajnie, że lekarz dał nadzieje...... u mnie sypie śnieg... i chyba ja będe lepić tego zająca... a okien nawet nie tykam w taki mróz.... brrrrrrr trudno umyje po świętach, i tak się schlapią przy takiej pogodzie... Carla.... jak tam u lakarza... czekam na wieści. kurde nawet nie wiecie jak mnie wkurza to okno do pisania odpowiedzi, nic nie moge pozmieniać i nawet buźki dodać.... wrrrrrr....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry