- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
AniolekBB
Fanka BB :)
Witam Muffi - Trzymam kciuki za czwartkową rozmowę Carla - czyli w pracy jeszcze nie wiedzą, że się zwalniasz? ale będą mieli miny hehe..... Czekam jutro na info jak tam było u Gina i jak się ma Twoja fasolka no i może jakieś foto A my wczoraj z meżem znowu poczyniliśmy krok w kierunki zostania rodzicami... hehe ciekawe czy coś z tego będzie, jutro powtórzymy, a owulka według kalendarza wypada na czwartek, więc w piętek też powtórzymy no i to chyba na tyle w tym cyklu, już się pomału nakręcam czy coś w ogóle z tego będzie czy tylko rozczarowanie 11.04 jak dostanę @ oki idę szykować obiadek zajrzę później.
Fuma_Foch
Cześć
Ja juz mam sprzątanko przed świąteczne.Połowę okien umyłam a resztę zostawiłam Mojemu,żeby tez poczuł atmosferę.
Muffi -będę trzymać kciuki w czwartek. Powodzenia.
Carla a za Ciebie w piątek &&&&.
Aniołek dalej &&&& za starania.
Ja juz zaczęłam się zastanawiać czy by jednak nie postarać się w kwietniu ale nic z tego. Mój, jak sobie coś postanowi to jest nieugięty.
Dorcia- podziwiam Cię ,że opiekujesz się takim łobuzem. Ja kiedyś pilnowałam strasznie niegrzecznego chłopca ale przy Twoim podopiecznym to był to jeszcze niewinny baranek.
Jutro idę do endo , to też poproszę o kciuki.Pewnie jest dobrze bo TSH mi spało do 0,8 ale i tak mam nieco pietra.
Ja juz mam sprzątanko przed świąteczne.Połowę okien umyłam a resztę zostawiłam Mojemu,żeby tez poczuł atmosferę.
Muffi -będę trzymać kciuki w czwartek. Powodzenia.
Carla a za Ciebie w piątek &&&&.
Aniołek dalej &&&& za starania.
Ja juz zaczęłam się zastanawiać czy by jednak nie postarać się w kwietniu ale nic z tego. Mój, jak sobie coś postanowi to jest nieugięty.
Dorcia- podziwiam Cię ,że opiekujesz się takim łobuzem. Ja kiedyś pilnowałam strasznie niegrzecznego chłopca ale przy Twoim podopiecznym to był to jeszcze niewinny baranek.
Jutro idę do endo , to też poproszę o kciuki.Pewnie jest dobrze bo TSH mi spało do 0,8 ale i tak mam nieco pietra.
Ostatnia edycja:
samosia87
Hej laski!
Aniolek widze ze mamy okresy w tym samym czasie wiem ,wiem słaby news P.S Życze powodzenia w starankach!
Muffi daj znac odrazu po rozmowie jak Ci poszlo!
Carla hehe dobre podejscie masz,pewnie sie zdziwią jak sie dowiedza ze rezygnujesz
Fuma trzymam kciuki!:*
Aniolek widze ze mamy okresy w tym samym czasie wiem ,wiem słaby news P.S Życze powodzenia w starankach!
Muffi daj znac odrazu po rozmowie jak Ci poszlo!
Carla hehe dobre podejscie masz,pewnie sie zdziwią jak sie dowiedza ze rezygnujesz
Fuma trzymam kciuki!:*
Tesiak
Hej
no i wykrakałam temperatura mi skoczyła. Jest nadzieja
Mąż przed chwilą pojechał do pracy, Franki od 19! śpi (ciekawe o której rano będzie pobudka...) więc wpadłam do Was
Fuma dzięki do gin wybieram się 5 lub 9 kwietnia.
A mąż Cię posłuchał i faktycznie ulepił tego zająca? Gdzieś na Fb widziałam coś takiego;D
vinga moje wykresy też do wzorcowych nie należą. A jakiego termometru używasz? Nie unika wątpliwości że karmienie ma wpływ na cykle, w jednych przypadkach bardziej w innych mniej ale jednak. Mam nadzieję że moje wątpliwości znikną w gabinecie gin.
Biedny Nataniel oby szybko mu te ząbki wyszły.
Dorcia nie wiem czy dobrze kojarze ale po hormonach chyba z 3 cykle organizm dochodzi do siebie. Będzie dobrze
Muffi dzięki Powodzenia na rozmowie
Aniołek a mierzysz temp. albo robisz testy owu? Trzeba być dobrej myśli
no i wykrakałam temperatura mi skoczyła. Jest nadzieja
Mąż przed chwilą pojechał do pracy, Franki od 19! śpi (ciekawe o której rano będzie pobudka...) więc wpadłam do Was
Fuma dzięki do gin wybieram się 5 lub 9 kwietnia.
A mąż Cię posłuchał i faktycznie ulepił tego zająca? Gdzieś na Fb widziałam coś takiego;D
vinga moje wykresy też do wzorcowych nie należą. A jakiego termometru używasz? Nie unika wątpliwości że karmienie ma wpływ na cykle, w jednych przypadkach bardziej w innych mniej ale jednak. Mam nadzieję że moje wątpliwości znikną w gabinecie gin.
Biedny Nataniel oby szybko mu te ząbki wyszły.
Dorcia nie wiem czy dobrze kojarze ale po hormonach chyba z 3 cykle organizm dochodzi do siebie. Będzie dobrze
Muffi dzięki Powodzenia na rozmowie
Aniołek a mierzysz temp. albo robisz testy owu? Trzeba być dobrej myśli
AniolekBB
Witam Kurcze coś mi sie stało z oknem do pisania postów, jest takie jakby puste i nie mam tych wszystkich ikonek(funkcji), żeby p. pogrubić tekst, a jak pisze w różnych linijkach to i tak to wszystko sklei w kupę. buźki widzę po prawej stronie ale co z tego jak nie moge ich używać, zobacze czy w pracy też tak bede miała czy to wina mojego laptopa, Tesiak, ja nie mierze temp. tzn był taki zamiar nawet obie kupiłam termometr 3 mc-e temu ale jakoś zawsze rano o tym zapominam, testów owu też nie robie, doszłam do wniosku, że to dopiero początki starań więc nie będe tak wariować tylko na razie podchodzę do tego z luzem. ale martwi mnie jedna rzecz, i sorki, że tak bezpośrednio ale w poniedziałek rano miałam piękny przeźroczysty gęsty śluz, w pracy kuły mnie jajniki a wieczorem seksik z mężem, no a wczoraj i dzisiaj, zero śluzu jak ręką odjął, a zawsze to się ze mnie "lało".... ie wiem co mam o tym myśleć, dzisiaj chciałam powtórzyć boboseksy ale śluzu brak ale jajniki mnie dalej czasami pobolewają. . ok... zbieram się do pracy
AniolekBB
No i w pracy mam te wszystkie ikonki, może w domu mi jakiegoś flasha brakuje albo coś, nie wiem nie znam się na tym.
Pozdrawiam i Miłego dnia
Pozdrawiam i Miłego dnia
Fuma_Foch
Cześć
No i byłam u endo. Podobno jest dobrze i teraz lada chwila będę w ciąż. No oby.
Tesiak , no niestety Mój nie chciał zająca lepić ,ale umył dwa okna,wyfroterował podłogę i już przyznaje,że atmosferę czuje.
Carla- i jak tam byłaś u gina?
Muffi- &&&&&& za jutro.
No i byłam u endo. Podobno jest dobrze i teraz lada chwila będę w ciąż. No oby.
Tesiak , no niestety Mój nie chciał zająca lepić ,ale umył dwa okna,wyfroterował podłogę i już przyznaje,że atmosferę czuje.
Carla- i jak tam byłaś u gina?
Muffi- &&&&&& za jutro.
reklama
AniolekBB
Fuma no to fajnie, że lekarz dał nadzieje...... u mnie sypie śnieg... i chyba ja będe lepić tego zająca... a okien nawet nie tykam w taki mróz.... brrrrrrr trudno umyje po świętach, i tak się schlapią przy takiej pogodzie... Carla.... jak tam u lakarza... czekam na wieści. kurde nawet nie wiecie jak mnie wkurza to okno do pisania odpowiedzi, nic nie moge pozmieniać i nawet buźki dodać.... wrrrrrr....
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.