reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej

Ja wróciłam do domku i teraz czekam na Mojego aż wróci z tych wykładów.Tym razem z nim nie pojechałam bo przez @ źle się czułam w piątek.
Myślałam ,ze sobie leniwie dzień spędzę a tu nic z tego.Zadzwonił teść, ze teściowa ma zimowa depresję i smutno jej ,ze nikt się dzisiaj nie pojawi to może bym przyjechała na obiad.Co było robić,pojechałam reprezentować młodszą część rodzinki. Teściowa chyba uznała ,ze powinnam też zjeść za wszystkich bo napychała mnie jak gęś.
Ale za to zapakowała mi jedzonko do domu, na pół tygodnia mam spokój z obiadami:-D.

Aniołek, u nas nawet nie jest bardzo zimno. Chyba nawet w ramach spalania kalorii przejdę się po Mojego na dworzec.

Carla gdzieś Ty świętujesz?

Nika -jak mała, zdrowsza już?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć , u mnie weekend zabiegany , mąż już pojechał i znów same zostajemy:( zaczyna mnie to irytować :eek: no ale co zrobić .Ludzi w sklepach masa , jak to przed świętami, kupiłam parę ozdób świąteczno- wiosennych ale do tej scenerii za oknem bardziej pasuje mi choinka niż pisanki:/
Carla - Wszystkiego najlepszego , zdrówka dla Ciebie i małego lokatora:)
Ianka - mam nadzieję że lot był spokojny , miłego pobytu ;-), nienawidzę się pakować! zawsze biorę za dużo ciuchów,zabawek dla małej bo zawsze może się przydać, za to swoje rzeczy ograniczyłam do minimum bo zwyczajnie brakuje już miejsca w walizce.
Nika - zdrówka dla Mai.
Fuma - ale masz fajnie z teściową , że też moja nie jest tak wspaniałomyślna ;-)
Aniołek - u nas też mróz , ale słońce piękne , spacer zaliczony po całym tygodniu siedzenia w domu , miła odmiana.

Dziękuję Wam kochane za życzenia :)
To był bardzo udany weekend, od teściów dostałam bon do orasaya to jeszcze 2 bluzki wskoczyły, w sobotę obiad w restauracji z mężem i córcią, mamusia kasę dała, pogościliśmy się u niej a w niedzielę u teściów :) Szkoda że taki mróz bo na spacer chcieliśmy iść...

Carla - ciesze się, że urodziny i weekend udane:)
A ja gnije w pracy, jajnik prawy mnie tak kuje, że szok... wieczorem działam :-):-):-) dzisiaj mój 15 dc:)
Pozdrawiam i miłego popołudnia

Hej:)

u mnie ostatnio jakiś taki dziki czas. Czytam Was na bieżąco ale nie mam czasu poodpisywać. Teraz też mam dosłownie chwilkę.
Już nie mogę doczekać się wizyty u gin. Może ona mi wytłumaczy co dzieje się w moim organiźmie. Dzisiaj mam 30 dc i owulacji jak nie było tak nie ma. Cały czas utrzymuje się niska temp. Właściwie to powinnam dostać okres ale nic nie wskazuje na to żeby faktycznie miał się pojawić...Nie mam pojęcia jak to będzie z naszymi staraniami.

Aniołek trzymam kciuki:)

No nic, lecę dalej coś działać.
Miłego wieczoru:)

Cześć

Czekam z nadzieją aż zima odpuści.Dzisiaj Mój narzekał ,że jakoś nie czuje świątecznej atmosfery.Poradziłam mu ,żeby sobie zająca ze śniegu ulepił:-D.

Aniołek ,kciuki za działania &&&&&.

Dorcia jak tam dzisiaj mały terrorysta?

Tesiak , a kiedy masz wizytę u ginki? Będę trzymać kciuki za dobre wiadomości.

hej Kobietki :)
Tesiak, a mój wykres temperatur wygląda jak fale Dunaju.... nie wiem co jest nie tak... raz mam 26.20, raz 37.00. no chyba że po karmieniu tak jest :confused:
Aniołek, kciuki za staranka :)
Nataniel ma straszne dni teraz, masakra. Jest tak niegrzeczny, że pod koniec dnia opadam z sił. podejrzewam, że dwójki mu idą w szybkim tempie :dry: dziś wyszliśmy na spacer ale szybko z niego wróciliśmy. szliśmy koło sklepu a tam patrzę, policja stoi i przed radiowozem leży czarny worek... zaraz obok krew.... o matko, było tylko w tył zwrot i migiem do domu!
dopiszę później bo P już się wkurza że siedzę przy kompie

Fuma dzięki kochana-już lepiej...długopisu w brzuchu nie mam a i włosy też wszystkie mam...więc ...jest GIT (jak mówi moja córa) Tesiak ja też czekam na @...miałam ten cykl bez owulacyjny...ale myślę że to wszystko po hormonach bo odstawiłam anty miesiąc temu :( Czekam po prostu...nie mam innego wyjścia :( Duża buźka (mam nowy komp i ENTER mi nie działa :( )

Ostatnia edycja:
reklama
Heyy laski!!!

Przepraszam, że nie piszę, ale deprecha mnie złapała zimowa ;/

Carla 100 lat i cieszę się, że miałaś takie przyjemny weekend!

Tesiak 3mam kciuki za owulke i łane cykle !!!

Aniołek 3mam kciuki za owocny sexik !!! ;]

A dziś miałam miły telefon. W czwartek idę na rozmowę o pracę... taką wymarzoną pracę na początek kariery ;) 3majcie kciuki babki !!! A ja będę musiała się trochę pouczyć do czwartku ;)

Pozdro!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry