reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się z rana :)
Ja już w pracy siedzę.
Carla ale pozałatwiałaś dużo. Gratuluję zakupu tuniki i getrów, fajnie że policjant jest tak jakby po waszej stronie.
Aniołek my tez rzadko uprawiamy sex, są okresy że prawie wcale, są że częściej. Ale jeśli uważasz, że to jest problem w waszym małżeństwie to faktycznie może warto wybrać się do seksuologa.
Gdzie reszta dziewczyn?

reklama
Cześć i czołem:-D.

Kablówka nam neta zepsuła bo modem zmieniali a Mój nie miał czasu tego naprawić i tak byłam 2 dni bez.Na szczęście wczoraj pojawił się w okolicy mój brat i już mi wszystko działa:-D:tak:.

Carla czy ja dobrze przeczytałam ,ze masz dzisiaj urodzinki?
To sto lat,dużo szczęścia ,zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń.

NIka zdrówka dla córci.

Ianka- no może faktycznie tak na luzie się uda a jak nie to trochę relaksu nie zaszkodzi.

Carla no właśnie wszystkiego najlepszego :)
Nika30 spróbuje z tymi plamami na słońcu i opiszę efekt
potem jeszcze coś napiszę, teraz pakujemy się... wróć ...ja pakuję , ehh pakowanie dziecka nie łatwa sprawa, jak zawsze wezmę za dużo ciuszków

Carla wszystkiego najlepszego Kochana!! spełnienia marzeń!
Aniołek a rozmawiałaś z mężem?Mówiłas mu,że to Cie troszkę niepokoi?

Witam po dłuższej przewie. Nie mam czasu pisac i czytac na bieżaco. Nadrobilam troszke zaległosći.
Tez mam gorszy okres w swoim zyciu. Ostatnie 2 miesiace mnie dobiły. Praca, nadogodziny, kryzys w małzenstwie, problemy finansowe- tak najogólniej. Moja córcia uczy się chodzić wiec nie mam czasu dla siebie w tej chwili.
O seksie a wiec i staraniach nie ma mowy. Odezwę się niebawem. Mam nadzieję ze wraz z nadejsciem wiosny będzie lepiej:)
Carla- wszytskiego najlepszego dla Ciebie i dla maleństwa.

CARLA kochana wszystkiego naj...naj...naj... !!! Zdróweczka miłości ,kupę kasy i cierpliwości :)
To o czym marzysz,by się spełniło !!!
To czego pragniesz,by Twoje było !!!

Czy któraś z Was ma lub miała kamicę nerkową ???

Dzisiaj leniwy dzień-odpoczywam od młodego terrorysty-ale muszę przyznać że chyba pomału ujarzmiam go :)
Zrobiłam dwa talerze muffinek z budyniem i wanilią ... jeden talerz znikł nim upiekł się następny :)
Szykuje mi się romantyczny przytulaśny wieczór z moim M :)
Jak ja lubię takie tulaski :)
U mnie również sex gości raz częściej , raz rzadziej -ale nie narzekam :)

Jestem już ponad miesiąc bez hormonów i muszę przyznać że ten cykl miałam bezowulacyjny,albo nie umiem tego określić...sprawdzałam ślinę na mikroskopie i co drugi dzień robiłam test owu...chyba nie ma opcji żebym przegapiła owulkę ???

Trzymajcie się cieplutko laseczki :)

Carla no własnie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :)
Wasila współczuje gorszego okresu w życiu, ja też ostatnio miałam nie za ciekawie, ale po złych dniach przychodzą lepsze więc głowa do góry :)
Fuma nie ma jak fachowcy w naszym kraju. Dobrze, że brat naprawił :)

Dobranoc laseczki :)

reklama
Witam:) Co tu takie Pustki?? My byliśmy na wiosennym czyt. zimowym spacerku, ale mimo słońca mroźno i wieje wiec szybko wróciliśmy do domu... własnie zajadam ciastka popijając kawę... dzisiejsze popołudnie spędzam leniwie w domku:) Miłego popołudnia laseczki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry