reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie.czytam. was codziennie Ale Nie pisze bo mam awarie komputera a na telefonie Nie lubie. Nie gniewajcie sie. Nadrobie wkrotce.

Tesiak moja mała waży ponad 9 kg , nie mam pojęcia jeszcze jaki wybierzemy kolejny fotelik ale też będę się kierować testami ADAC
Carla niemożliwy jest taki spadek, jakaś pomyłka. A oba razy mierzyłaś betę HCG czy ostatnio samo HCG ? co chyba to jest różnica
Wasila też nie lubię pisać z tel. :)

Carla-z pewnością zaszła pomyłka..jeśli to ich błąd to nie wyobrażam sobie,żebyś miała jeszcze raz płacić za badania! Trzymam kciuki za szybkie i pomyślne wyjaśnienie sprawy..:*
Fuma-tez mam nadzieję,że wróciliście w trójkę :)
Aniołek-przeprosiliście się z mężusiem?

Witam wieczorowo:)

I mój mąż dzisiaj zasłużył żeby na niego ponarzekać:( Poza tym byliśmi dzisiaj na chwilę u teściów...i ta chwila wystarczyła żeby wyprowadzić mnie z równowagi;/

Agaawa ja nigdy nie miałam regularnych cykli (cyklów) i mnie właściwie nic nie dziwi. Ale jak to mówią wszystko rodzi się w głowie a to może być reakcja Twojego organizmu. Tak jest np z ciążą urojoną.
Aniołek widzę że mamy podobny gust co do wózków;) W Dudusiu mają wózki Espiro. Zawsze tam jadę sobie wszystko pooglądać i podotykać. Latem kupiliśmy też spacerówkę tej firmy, nazywa się Magic. I z niej jesteśmy zadowoleni:) Dzisiaj kupiłam nasionka szczypiorku;)
Carla tylko się nie stresuj...Na pewno to jest pomyłka chociaż wątpę żeby w takim laboratorium ktoś chętnie się do niej przyznał:/
Wasila wracaj do nas szybko:)
ianka coraz bardziej jestem pewna tego Atona:) A powiedz, macie isofix w aucie?

Siostra męża w kwietniu ma termin porodu. Dzisiaj byliśmy u nich i pokazywali nam co już kupili dla dziecka...Jakoś mi się tak dziwnie zrobiło...Chciałabym też móc już oczekiwać na nasze drugie maleństwo:) Chyba w tej chwili nie do końca potrafię się z nimi cieszyć...Ja to wredna jestem:/

Jezus, Tesiak, ale mnie pocieszylas ta ciąża urojoną! Brrrr...

A może to PCO? Poczytalam o tym cholerstwie i trochę by na to wyglądało. Bo jak LH wysokie, to zawsze testy pozytywne sa. Dlatego poszłam po rozum do głowy i na czwartek sie umowilam na wizytę do gina. Niech mi zrobi USG, czy sie organizm do owulki szykuje. Od razu zrobię sobie obserwacje... Będę spokojniejsza, jak juz będę wiedziała, czy owulki mam, czy nie.

Carla, to musi być pomyłka, bo by Ci tak szybko ta beta nie spadła, zbyt szybko.... Trzymam kciuki&&&&&&&

Agaawa właśnie obawiałam się że możesz mnie opacznie zrozumieć:p Bynajmniej nie miałam zamiaru Cię wystraszyć ani nic podobnego. Ta ciąża urojona to miał być przykład tego jak duże znaczenie ma nastawienie. Jesteś gotowa na dziecko, bardzo tego chcesz i jest to zakodowane w Twojej głowie, a Twój organizm może właśnie na to zareagował przyspieszoną owulacją. Taka jest moja teoria. Oczywiście mogę się mylić;) A na pewno nie zaszkodzi spotkać się z ginem:)

Dobrej nocy:)

Tesiak, masz racje coś w tym może być. Tyle tylko, ze dzisiaj temeratura tez niska 36,20. Myśle ze wizyta u gina mńie uspokoi.

A dzisiaj piękna pogoda jest, ze hoho!
do pracy rodacy.

Byłam rano w laboratorium, pobrali mi ZA DARMO kolejną próbkę, ale dzwonili też do Wrocławia żeby powtórzyli biochemię z wczorajszej surowicy- wynik 6933,0 mlU/ml :) Masakra, nie dość że się płaci, to jeszcze pomyłki się zdarzają i to jakie! Najwazniejsze, że przyrost jest :)

Później coś naskrobię :)

reklama
o Carla brawo - ale beta poszła w gorę :-):-):-):-):-) nie potrzebny tylko ten stres wczoraj :).... zabić ich to mało:) no to już teraz nie ma wątpliwości, że ciąża się rozwija :-):-):-) super :)...
Tesiak - bo my z jednego regionu jesteśmy - to i gusta podobne :)
A u mnie słoneczko... ahhhh czuć wiosnę:)...
wracam do pracy:) miłego dzionka:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry