reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Fuma Foch no to faktycznie weekend udany ;) Patrzyli dziwnie z zazdrości pewnie hehe. Mój miał jechać dziś do Torunia, na szczęście odwołali szkolenie.

No Mój tez powiedział ,że pewnie zazdroszczą:-D.
Teraz czekam na efekty,zobaczymy czy nam jeszcze jakaś pamiątka pozostanie oprócz zdjęć;-).

Chcialam jeszcze dzisiaj rano dla pewności się postarać ale Mój mnie rano nie obudził:-(.Potem jak do niego zadzwoniłam to się tłumaczył ,że tak ładnie spałam ,że nie miał serca mnie budzić.

A jak tam u Ciebie? Robisz dzisiaj betkę? Przeczytałam już ,ze doktorek coś tam u Ciebie zobaczył:-).To dalej trzymam kciuki.

reklama
O 20 odczytam wyniki i napiszę jaka betka dziś wyszła :) Oby została Wa, wspaniała pamiatka z Torunia, jak bedzie syn to może Mikołaj ;)

Masakra! Udrukowałam posta-tasiemca i mi go wcięło...wrrrr:/ No to jeszcze raz...

Hej:)

Widzę że wiosenne słonko wszystkich nastraja pozytywnie:) My już jesteśmy po spacerku:)

Agaawa kiedy byłam w ciąży zbawienne dla mnie były rady doświadczonych dziewczyn z forum. Niestety nie miałam w swoim środowisku osoby która mogłaby posłużyć mi swoją wiedzą. Z tym że fajnie jeżeli osoba potrafi poradzić nie narzucając niczego:) Na pewno wkrótce i Ty będziesz innym doradzała:) Trzymam kciuki:)
ianka a ile waży Twoja córeczka? Nóżki właściwie mogą wystawać z fotelika. Ważne jest żeby główka nie wychodziła poza górną krawędz skorupy fotelika. A masz już jakieś typy w grupie 9-18? Dzięki za opinie o Atonie:) Jeszcze czekam na tegoroczne testy ADAC. Chyba coś koło maja będą wyniki i mam nadzieję że na poczatku przyszłego roku będziemy kupować fotelik 0-13. A przed zimą czeka nas też zmiana Frankowego fotela.
Aniołek ja też uwielbiam mieć świeże zioła:) Z tym że ja mam tylko do dyspozycji balkon i skrzynki.
Carla faktycznie skrętne koła świetnie się sprawdzają. Z czystym sumieniem polecam wózki (foteliki już nie) Espiro. Z GTXa jesteśmy bardzo zadowoleni. Mamy jeszcze ten model sprzed liftingu (2010). Teraz nie wiem czy nie kupiłabym Vectora Pro. Enzo Evo też super ale chyba jest ciut droższy. Natomiast w Atlanticu nie podoba mi się ten biały stelarz. Ale to jest kwestia gustu.
Fuma_Foch widzę że weekend owocny:)

Noo Franio się obudził. Zjemy obiadek i zmykamy na shoping:)

Do wieczora:)

Witajcie, ja juz w domku. Pogoda piękna, ze ho ho!

musicie mi doradzić. Wczoraj lekko mnie brzuch powoływał, tak jakby na jajnik i cały weekend miałam ochotę na sex. Więc wieczorem zrobiłam sobie testy owu, mimo, ze miałam wczoraj 8 dzień cyklu. I wyobraźcie sobie, ze mi wyszedł pozytywnie. Czy to możliwe, żeby tak wcześnie wyszedł test przy 30- dniowydh cyklach? Rzadko mam odchyleńia od 30 dni. A może są rownież jakieś inne powody, jakieś zaburzenia, które mogą spowodować, ze test wyszedł pozytywnie? Doradzcie mi coś, co to może być?

Witam:)
Tesiak - ja też sadzę w skrzynki, mam mały ogródek a szkoda mi go jeszcze obsadzać grządkami:)....
Agawa - moim zdaniem większa prawdopodobieństwo na zajście w ciąże jest właśnie zaraz po okresie niż np kilka dni po teoretycznej owulacji, mam żywy przykład w domu moja mamcia wpadła z moją siostrą jeden dzień po okresie. Ja się ostatnio kochałam z moim na 10 dni przed spodziewaną @ gdzie teoretycznie na 14 dni przed powinna wystąpić owulka i nic z tego nie wyszło, zresztą wiedziałam, że nic z tego nie będzie dlatego też specjalnie się nie zabezpieczaliśmy... w tym mc-u @ powinnam dostać ok 11 więc tak już od 20 zaczynam działać:)
Carla - czekam z niecierpliwością na wynik bety.
Fuma - mam nadzieję, że z Torunia wróciliście w trójkę:) czego z całego serca życzę.
A wracając do tematu wózków to bardzo mi się właśnie podoba Espiro vector pro, nie wiem jak wygląda na żywo, ale na zdjęciach mi się bardzo podoba:) jak na razie mój typ 1 :)
A ja dzisiaj nie poszłam a fitness... jakoś tak weny brak i trochę mnie jajniki kłują - to znak że @ się zbliża.

Agaawa , ja na testach się nie znam to w tym względzie nie pomogę ale jeżeli chodzi o owu w 8 dniu to z tego co mi kiedyś mówiła ginka, to tak, to jest możliwe.Ja się zawsze dziwiłam ,ze czasem czuję się jak na owu już 11 dnia i kiedyś jej o to spytałam ,a ginka na to,że to możliwe.Tylko,że potem cykl mam krótszy.

A działaj dzisiaj co Ci szkodzi;-).

Mam wynik.
W czwartek było 1143,0 mlU/ml.
Dziś 0,2 mlU/ml.

Nie kumam...

reklama
Nie rozumiem o co chodzi! Nawet jakby było poronienie to byłby spadek, ale nie praktycznie do zera! Cholera, na bank ktoś coś pomylił. I znowu 25 zł mam wywalić? Ja pierniczę, na pewno to jakaś pomyłka! I już mam humor zepsuty...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry