reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/uloz-maluszka-do-snu/galeria/entry/1544 - głosujemy :-)

ja nie mam własnego samochodu ale może to i lepiej bo boję się jeździć... prawko zdałam rok temu i to za pierwszym razem ale ze względu na to, że w ciąży już byłam to nie jeździłam sama... no i teraz się boję.
Aniołek, u mnie też porządki, jutro teściu imieniny wyprawia i teściowa popodrzucała mi do zrobienia sałatki.... ;/;;/ a ja jak imprezę robię to mi pomóc nie może... menda. w ogóle wkurzona przez nią ostatnio chodzę, wszystko lepiej wie

a orientuje się ktoś jak to jest z l4 po urlopie wychowawczym? czy mogę pójść od razu na zwolnienie czy muszę trochę przepracować?

reklama
Vinga - zagłosowane :-)
Mój mąż nie jest stricte przedstawicielem ,ale też czasem jeździ do klientów, i bardzo szybko jeździ... nawet mu mieli jakiegoś chipa montować w aucie z ograniczeniem prędkosci ale chyba na gadaniu się skończyło:)
prywatnie też jeździ szybko, zresztą już jego 150 konne auto przestaje mu wystarczać i chce zmienić na mocniejsze..... ehhh faceci....
Ja na szczęście mam swoje auto, więc w tygodniu jeżdżę sama i jestem niezależna ale też raczej jeżdżę szybko zresztą większości poruszam się obwodnicą - więc rzadko schodzę poniżej 120 km - w weekendy się przesiadamy do jednego (z reguły jego) auta ale to ja raczej jężdże - bo on sobie piwka nie odmówi:-):-) ale ogólnie uwielbiam jeździć samochodem:)

Hej dziewczyny!
W szczecinie wiosna!! :D normalnie dziś oszalałam jak się obudziłam i słońce świeciło..wyszliśmy z mężem na spacer i pół miasta w okularach przeciwsłonecznych chodzi ,hehe przez pół roku odzwyczaili sie od słońca :p
Carla-100 zł..?faktycznie opłacało się ciężko pracować dla takiej kasy :/
Aniołek-marzec przyszedł więc Wasza kolej :p obyś nam w kwietniu miała do przekazania dobre wieści :)

Fuma - miłego weekendu :)
Carla - to rzeczywiście taki system motywacyjny działa ale w drugą stronę ...
Agawa - no to Ci się upiekło :)Widzę że w firmie dbają o wygodę:) , fajne autko. Ja też odkąd jest mała jeżdzę normalnie a mój mąż co chwilę dostaje zdjęcia z fotoradarów , już nawet mówię że nawet nie chcę wiedzieć o kolejnych bo mnie krew zalewa ... w aucie non stop kłótnie bo nawet jak jedzie z dzieckiem nie potrafi się powstrzymać , wydaje mu się że królem szos jest ....nie wiem kiedy zmądrzeje
Stan - współczuję tych mdłości..
Vinga - ale chodzi Ci o l4 jak już w ciąże zajdziesz tak?

Amelia, tak chodzi mi o l4 jak w ciąze zajde. poprostu nie wiem czy jakbym od razu po wychowawczym poszła to czy bym dostała pieniądze na l4. takiego mętliku mi teściowa narobiła dziś...

Widziałam fasooooolkiii cień :) Hehe usg zrobił, kazał przyjść za 2 tygodnie i betę zrobić jutro, a że jutro nie ma gdzie to w poniedziałek. Chce sprawdzić czy jest dobry wzrost i tyle.

Stan współczuję mdłości, ja poza zmęczeniem nic nie odczuwam. Pewnie nie możesz się doczekać kolejnej wizyty :)
Aniołek jak dla mnie ta stówa to smiech na sali. Podstawy dostałam 1187 zł i premię, a jak mi dawali tą stówę to mieli miny jakbym miała ich jeszcze po tyłkach całować. Kurde tyle rzeczy zrobiłam dodatkowych, których wcale robić nie muszę, ścierałam się jak głupia. Więc teraz mam w nosie i nie będę robiła nic. Jaka placa taka praca. Ja też bym porobila jakieś porządki, ale nie mam mocy, chcę słonka...
Vinga nie lubię takiego jednostronnego pomagania :/ Wydaje mi się że nie musisz pracować by pójść na l4, ale najlepiej zadzwoń do PIPu albo ZUSu.
Samosia podeślij trochę słonka!!

później skończę kolezanka przyszła.

Carla gratulacje !!! ;)

A co do pogody to u nas dziś i wczoraj cały dzień słońce i niebo bezchmurne... cudnie!!! Idzie wiosna ;)

Witam się z trasy , jadę do domu wreszcie :) Carla :)- cieszę się bardzo , zrób Bete będziesz spokojniejsza , i nie myśl o porzadkach , odpoczywaj :)
Vinga - nie musisz wracać do pracy , piszesz pismo o przywrócenie i dajesz l4 , tylko pasowało by poinformować pracodawcę ze nie jednak nie wracasz.
Muffi - u nas tez słonko :) ale wiatrzysko straszne

Witam weekendowo :)

Nareszcie upragniony spokój...choć nie do końca bo Młoda się rozchorowała :( i latam koło niej jak koło księżniczki :)

Mój mały W (chłopiec którym się opiekuje)lubi mnie co raz bardziej :) ale nadal kilka razy dziennie pokazuje różki :(
Będzie dobrze-musi być

Znowu odezwały mi się kamyczki w nerkach....auć :(

Dzisiaj ostatni dzień hormonów-od jutra czekam na @. Pierwsza jeszcze z odstawienia ale już kolejna będzie naturalna :) I "hulaj dusza...piekła nie ma :)" Zobaczymy jak to wyjdzie "w praniu" :)

Miłego wiosennego weekendziku życzę :)

reklama
Hejka:)
Carla - cień fasolinki - ale dobrze, że coś jednak było widać:) trzymam kciuki mocno:)
Fuma - miłego weekendu - pełnego łożkowych igraszek:)
U mnie dzisiaj powrót zimy, szaro buro i snieg popruszył :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja chce wiosnę....

A myśmy dzisiaj troszkę ogarneli bałagan, jutro dalsza część.... jak już będzie w miarę to porobię kilka fotek i wrzucę zdjęcia... w końcu obiecałam:) przy tych porządkach znaleźliśmy kilka staroci.... hehe .... miło powspominać, jakieś stare walentynki, karteczki które mi A pisał i wkładał do śniadania:) to były czasy :-):-):-) a teraz pieprzona monotonia...... o nie... to się musi zmienić:).... śniadania na szczęscie dalej robi, ale karteczek już nie wrzuca:)....
Pozdrawiam i miłego wieczorku:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry