reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carla lekarze czasem straszą niepotrzebnie bo się od razu dzielą swoimi podejrzeniami jak nie są do końca pewni.A nie jest pewny bo kazał Ci porobić badania.
Tak na szybko policzyłam ( bo poszukałam Twoich wpisów ) że miałaś owu około 22 dnia. To jeszcze spokojnie może nie być nic widać.

Daj znać jak będą wyniki bety a my tu pokciuczymy.
Na razie bądź dobrej myśli bo jeszcze nic nie jest przesądzone.

reklama
Fuma Foch trochę ochłonęłam, uspokoiłam się. Na pewno jest za wcześnie, zresztą masz rację, po to robię betę żeby mieć jasność sytuacji. Około 20 mam sprawdzić w necie wynik dzisiejszej bety i napiszę ile wyszło.
Jestem dobrej mysli, dzięki :)

Carla ja teraz byłam u lekarza już w 9 tygodniu pierwszy raz, bo czekałam aż do Polski przylecę, a w pierwszej ciąży nie pamiętam :( a nie mam tu żadnych wyników. Ale tu wszystkie trzymamy kciuki za ładnie rosnącą betę. będzie dobrze, musi być

Carla- bardzo mocno trzymam kciuki. Szczerze mówiąc też mnie bardzo zdziwiło, że lekarz tak wcześnie zaczął podejrzewać pozamaciczną. Znajoma, której dzidziuś zagnieździł się nie tam gdzie trzeba skarżyła się na ogromny ból w jajniku i plamiła na brązowo.
Na pewno wszystko będzie dobrze!

Mam wynik- 1143,0 mlU/ml, czyli wynik na ok. 5-6 tc. Mam nadzieję, że jutrzejsza beta będzie podwojona i że jutro poznam wynik, nie wytrzymam do poniedziałku.
Nie mam żadnych boleści ani krwawień, więc będzie git :) O ile nie uduszę męża mego, bo właśnie mnie wkurzył. Nienawidzę jego palenia, śmierdzi mi, nawet po kapaniu i myciu zębów mi smierdzi :/

Wspaniale :) To teraz trzymamy kciuki za jutrzejszą betę! Będzie dobrze, nie ma innej opcji :)

A mąż niech się lepiej opamięta, bo teraz nie można Cię denerwować :wściekła/y:

tak jest, trzymamy kciuki i musi być dobrze :) zobaczysz, że niedługo będzie widać Twoją dzidzię Carla.
coś tu jakiś mały ruch dziś...

Carla Kochanie, bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki, żeby ten baran lekarz sie mylił. Jak widzę całkiem ładny masz wynik Bety, pewnie jutro będzie wyższa. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz, ciocia aga Ci mówi!

a ja dzisiaj miałam mega długi i ciężki dzień, ale wszystko sie dobrze skończyło. I wiecie co pomyślałam? Ze w sumie jak ten lekarz ginekolog mówi, ze jesteśmy zdrowi, to czemu ja mu nie wierze? Wkrecilam sie, a może właśnie naprawdę nic nam nie dolega? I dzisiaj doszłam do wniosku, ze sie uda. I juz!

a co do ciężkiego dnia- w robocie daleka trasa, nie zdążyłam na druga wizytę, bo ta pierwsza sie przedłużyła. Ale hitem jest to,,ze na autostradzie jechałem trochę za szybko- 187 i złapała mnie policja. I wyobraźcie sobie, ze po długiej pogawedce mnie puścili! Aż sama sie zaszokowalam. A policjant mi wysłał smsa- takiego podrywajacego! Huhu! Ae mi sie fajnie zrobiło, mam super samopoczucie. A potem jeszcze byłam u dentysty, kamień zdjęty, jedyna dziura zalakowana. Wszystko gotowe na dzidziusia.

Carla no to beta dosyć wysoka a to dobrze wróży:) trzymam kciuki i mam nadzieje, że jutro będzie jeszcze wyższa... a co do męża - to może go jakoś namówisz do rzucenia tego dziadostwa...?
Agawa... no to niezłą prędkość miałaś:)... i zarazem fuksa,że ci to puścili płazem:)... hehe....
a ja byłam dzisiaj na aerobiku po 2 tyg przerwie, ciekawe czy będe miała jutro zakwasy..
Ok... zmykam do spania - miłej nocki:)

reklama
Carla- 3 mam kciuki za Twoją fasolkę, Ja tez uwazam, że moze być za wczesnie. Mnie lekarz w 5 tyg odeslal na wizyte za 7 dni, i w 6 tyg powteierdzil, ze wszytsko gra. Takze bądź dobrej mysli. To bardzo wczesna ciąża i wszytsko bedzie dobrze, A lekarze teraz dmuchaja na zimne i nie mowia od razu wszytskiego.

Ianka-Vinga- tez mam problem z odstawieniem malej od piersi, niestety im dziecko jest strasze tym jest trudniej. Co ma być to będzie. W najgorszym przypdaku bede musiala odlozyc druga ciąze:/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry